Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek házasodnak/illetve...

Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha utána ,úgy is csak a szenvedés jön?

Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?

2021. márc. 11. 12:51
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/249 anonim ***** válasza:
95%
#129 "Aha, azért panaszkodtál annyit, hogy milyen nehezen sikerült találnod " - mennyit is panaszkodtam? Az a sima pech volt, hogy előbb az anyatípusúakkal sodort össze a sors... de ugye ők nem képezik a környezetem részét, a többségükről azóta nem is hallottam. Miért te számon tartasz mindenkit, akivel x sok évvel ezelött NEM jöttél össze?
2021. márc. 12. 13:10
 132/249 anonim ***** válasza:
26%

130!

Senki nem mondta, hogy neked gyereket KELL vállalni, sőt Isten őrizzen minden gyermeket hogy ilyen apja legyen :D

Csak ti a pároddal felelőtlenek voltatok és becsúszott egy gyerek. Igen, bármennyire is tökéletes és nagybetűs férfi vagy, ez a te hibád is. Ott KELLETT volna lenned a párod mellett, és ahelyett hogy azt mondogatod, hogy "a méhét eléd helyezte", inkább támogatni őt, és együtt megoldani a "problémát". De nem tetted.

A múlton már nem lehet változtatni, és igazából tudod mit? Jobb is annak a gyereknek nélküled..

2021. márc. 12. 13:11
 133/249 anonim ***** válasza:
95%
#129 "D Te tényleg nagy szívességet tettél annak a gyereknek hallod" - akkor örüljön neki... nekem mi dolgom vele?
2021. márc. 12. 13:12
 134/249 anonim ***** válasza:
73%
#132 "Ott KELLETT volna lenned a párod mellett, és ahelyett hogy azt mondogatod, hogy "a méhét eléd helyezte", inkább támogatni őt, és együtt megoldani a "problémát". De nem tetted." - SZERINTED... én meg nem vagyok ennyire szuicid önsorsrontó... bocs.
2021. márc. 12. 13:13
 135/249 anonim ***** válasza:
79%
"Jobb is annak a gyereknek nélküled.." - eszerint mindkettőnknek jobb, hogy így történt... akkor mit is magyaráztál, hogy mit kellett volna?
2021. márc. 12. 13:15
 136/249 anonim ***** válasza:
26%

134!

Akkor hozok egy másik példát, hátha megérted :D Ha autóbalesetet okozol, akkor azt mondod a másik sofőrnek, hogy te nem vagy szuicid önsorsrontó, és ezért nem mész börtönbe, nem fizeted ki a kárt stb?

2021. márc. 12. 13:15
 137/249 anonim ***** válasza:
73%
#136, ha tényleg én okoztam a balesetet, akkor természetesen nem. Ha mondjuk egy műszaki hiba miatt történt, akkor bizony, hogy azt mondom...
2021. márc. 12. 13:18
 138/249 anonim ***** válasza:
29%
Egy gyerekhez akkor is két ember kell. Ha fele is igaz lenne, amit itten összehordol, akkor nem magyarázkodnál már órák óta vadidegeneknek. Nehogy azt hidd, hogy még te tennél annak a gyereknek szívességet. Amúgy továbbra is tartom, hogy csak egy troll vagy, még abból is a szánalmas kategória. Rontos te a saját sorsod rendesen, de még ahhoz is ostoba vagy, hogy ezt felfogd.
2021. márc. 12. 13:23
 139/249 anonim ***** válasza:
3%

De az exed teherbeesése nem "műszaki hiba" volt:D

Kapott egy új gyógyszert, ami miatt csökkent az előző hatékonysága. Ha már se az orvosnak, se neki nem jutott eszébe a kiegészítő védekezés, talán neked nem ártott volna.

Az exed hónapokon keresztül hormonokkal tömte magát csak azért, hogy te kényelmesen elvégezhesd a dolgodat benne. Nem volt benned annyi törődés, hogy mondjuk utánaolvass, hogy a kedvesed ugyan mit is szed?

2021. márc. 12. 13:25
 140/249 anonim ***** válasza:
95%
#138, abszolút igaz, amit "összehordok"... "Rontos te a saját sorsod rendesen, de még ahhoz is ostoba vagy, hogy ezt felfogd." - aztán miben is??? Abban, hogy nem akartam gyereket, és jéééé... nem is nevelek gyereket??? Hát valóban, ez maga a balsors, ha az ember képes maga irányítani a sorsát még jelentősebb ellenszélben is...
2021. márc. 12. 13:30
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!