Minek házasodnak/illetve vállalnak gyereket az emberek,ha
utána ,úgy is csak a szenvedés jön?
Figyelt kérdés
Sokan megházasodnak mellette gyereket vállalnak és köztudott,hogy olyankor màr megtörik a család sose lesz már jó semmi. Az apa megcsalja a feleségét stb stb.. annyira felesleges az egész nem?
Érdekes módon a feminizmus jobban elterjedt mint a férfi érdekvédelem, nem is értem miért ;)
2021. márc. 12. 15:07
193/249 anonim válasza:
#192, erre csak Marxot tudom neked idézni: "A filozófusok a világot csak különbözőképpen értelmezték; de a feladat az, hogy megváltoztassuk." nem a magyarázat izgalmas a kérdésedre, hanem az, hogy hogy tudunk ellene tenni...
2021. márc. 12. 15:11
194/249 anonim válasza:
Jaj ez a típus mindjárt jön sírva, hogy igen, mert a férfiak el vannak nyomva, ki vannak használva, csak a spermájukra + pénzükre tartanak igényt, gonosz világ, gonosz nők, a bíróság is a nők kezében, a média is a nőket pártolja, a gyerekeket is a nők tanítják, brühühü, a nők mindenhol mindenkit elnyomnak. Az egész incel-mgtow-pua vonal dióhéjban ennyi. :) Felnőtt, férfiatlan óriáscsecsemők internetes sírása-rívása.
2021. márc. 12. 15:11
195/249 anonim válasza:
#190 ", aki már csak azért se mond ellent soha, mert a férfinekmindigigazavananőnekmegaférfimellettahelye." - na, ez tuti, hogy nem a párom... neki elég határozott akarata és döntései vannak, bónusban egy ideje ő is a fő kereső itthon... és elkeserítlek, ez engem egyáltalán nem zavar, sosem vágytam dominanciára.
#194, elég homályosak az ismereteid... az incelek nem siránkoznak, hanem mondjuk lövöldöznek... ők lehetnek a jövő proletárforradalmárai, a mai rendszer vesztesei. Én komoly potenciált látok bennük...
2021. márc. 12. 15:17
196/249 anonim válasza:
Mesélnél kérlek egy picit erről a férfi érdekvédelemről? Miért is van szükség erre?
Túl sok férfit erőszakoltak meg éjszaka a sötét utcán? Vagy túl sok férfi kap kevesebb fizetést ugyanazért a posztért, amit egy nő is betölt magasabb fizetésért?
2021. márc. 12. 15:17
197/249 anonim válasza:
" Vagy túl sok férfi kap kevesebb fizetést ugyanazért a posztért, amit egy nő is betölt magasabb fizetésért?" - ez a fő különbség a feminyomizmushoz képest, ez a férfiak zömét nem érdekli, ahogy az se, hogy a szórakozóhelyek egy része a nőket ingyen engedi be, bezzeg a férfiakat... az anyapárti közmegítélés és családjogi bíráskodás, az már valóban sokkal inkább. Aztán a Metooo-agybaj terjedésével sem szimpatizál a férfiak zöme, ahogy én se. Aztán az, hogy a nők egy jó része eltartóképesség alapján szelektál a férfiak között... ilyenek...
2021. márc. 12. 15:23
198/249 anonim válasza:
Nem minden incel, zöme megmarad a netes nyavalygás szintjén. Tipikus beteg, frusztrált emberek akik másokat meg ködös ideákat hibáztatnak a saját elb.szott kis életükért, és mindenkit utálnak, aki nincs lenyomorodva.
2021. márc. 12. 15:23
199/249 anonim válasza:
#198, miért, szerinted mit kellene tenniük? Gépfegyverrel és ököllel érvényt szerezni az igazságuknak? (ahogy egy részük teszi is)
2021. márc. 12. 15:26
200/249 anonim válasza:
#198, miért, szerinted mit kellene tenniük? Gépfegyverrel és ököllel érvényt szerezni az igazságuknak? --> Aki ebből ezt szűri le, azzal komoly gondok vannak fejben.
Nem kedves, FELNŐNIÜK kellene, és nem másokra mutogatni vélt és valós sérelmek miatt. Ha meg nem megy, szakemberhez fordulni, nem szégyen az! De eszetlenül gyűlölködni és irigykedni mindenkire, aki egy kicsit is boldogabb, az botrányos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!