Szülők, őszintén ti szégyellnétek ha a gyereketek takarító lenne?
Őszintén kérdezem, ha pl. jön rokon/barát/ismerős és megkérdezik, hogy a felnőtt lányotok hogy vagy/mivel foglalkozik, szégyellnétek, hogy plázában takarít és egy szobát bérel egy lakásban?
A nő 35éves, szülők 65.
Gondolj arra, hogy akik lenézően viselkednek, cuppognak stb, ők is félnek, azzal, hogy felsőbbrendűségüket kimutatják, valójában kétségbeesetten figyelemre vágyóan viselkednek. Ha nem lennének lelkileg sérültek, akkor bárkivel normálisan viselkednének és nem kellene "mutatniuk" hogy "huhuhuhú én jobb vagyok" stb. Rendkívül undorító viselkedés.
Tekintsd ezt a munkát úgy, mint átmeneti állapotot.
Ha bárki bármilyen lekezelő gesztust tesz vagy megjegyzést mond stb, ne éld bele magad az érzésbe, hagyd figyelmen kívül.
#65 ja persze, akkor már automatizálták volna ha már ott tartanának.
ezt a kozhelyet kb az összes munkara lehetne mondani
Én adiplomámmal takarítottam. Van OKJ végzettségem is, de ebből éltem akkor a legjobban.
Egyáltalán nem szégyen szerintem.
Ennyi erővel bárkit le lehetne nézni nem? Akár az eladókat meg bármely más gyári munkást is.
Szerintem mindenki munkája egyformán fontos. Élhetnének szutyokba, ha nem takarítana valaki, vagy kérhetnék a mekibe kaját, ha nem lenne aki kiszolgáljon.
A gyerekemet meg soha nem nézném le!
66-os igen lehetne automatizálni, csak tudod egy célgépre/célrobotra sokkal több adót kell fizetni évente mint 10-emberre,mégpedig mivel ha mehetne az automatizálás szabadon a sok alul lévő tehát takarító,eladó,gyári munkás,stb stb stb munka nélkül maradna és végül éhen döglenének.
Egy olyan fejlettségi szinten ahol már tized milliméteres pontossággal dolgoznak a festőrobotok az autógyárakban,illetve az elektronikai paneleket érintés nélkül, iszonyatos precizitással beforrasztani képes gépek vannak, szerinted nem lennének képesek egy teljes egészében hót egyszerű még csak pontosságot sem igénylő feladatot ellátó robotot legyártani? Ne nevettess már! Tényleg ennyire nem vagy tisztában ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!