Ha lenne pénzem takarítónőre, akkor sem venném igénybe - aki így gondolja, miért?
Nem bízom senkiben. Nincsenek nagy értékeink, de akkor is.
Másrészt a saját anyám nem nyúlhat a szekrényeinkbe, akkor egy idegen miért tenné? A személyes dolgaim között ne járkáljon senki.
A takarító nem tolvaj.Attól, hogy "csak" takarít, még lehet tisztességes ember.Aki ennyire bizalmatlan, kérjen ajánlást.Aki komolyan veszi takarítói munkáját, az épp azért nem lop, mert tudja, hogy azzal eljátszaná a munkáját.Tehát nem valószínű, hogy megérné neki apróságot ellopni.
Mellesleg ha házi takarításra vállalkoznék, én sem bíznék meg a munkaadóban! Mi van, ha direkt rám fogja, hogy loptam? Sok hülye ember van.Én csinálnék nyilatkozatot, amit munka végeztével aláirítnék, hogy a házból nem tűnt el semmi.
A bejárónőnek se ideje, sem kedve nincs ahhoz, hogy mások koszos bugyijai, meg rongyai között kotorásszon a szekrényben.Kit érdekelnek vadidegen emberek cuccai??!
Azért, mert az én cuccaim között és a lakásomban ne kotorásszon idegen. Úgyis valamit máshova pakol, mint ahova én tenném...
Barátomékhoz takarítónő jár, én megbolondulnék tőle. Mondjuk mi rendszeretőbb család vagyunk, nálunk nincs is nagyon mit pakolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!