Ha lenne pénzem takarítónőre, akkor sem venném igénybe - aki így gondolja, miért?
megtehetnem, hogy hivjak, de nem hivok. a napi rutinba siman belefer, hogy rendben tartsam a lakast, nem szakadok bele, napi 30 percet raaldozva kb 2 havonta kell nagytakaritast tartani ( es mivel kutyank is van, igy alap, hogy osszeporszivozok es fel is torlok minden nap). ha nem hagyom, hogy elszaladjon a haztartas, akkor siman meg tudom magam is csinalni. majd akkor lesz erdemes takaritot hivni, ha egyszer kikoltozunk ebbol a lakasbol, es mindent orvosi tiszta allapotban kell visszaadni a berlonek ( itt igy szokas).
egyebkent nem vagyok bizalmatlan, igy rabiznam a lakast masra, de nem szeretnem, mert lehet hogy en vagyok fura, de tenyleg szeretek takaritani :D
Mint takarítónő szólok a témához.
Nem szoktam senki szekrényében turkálni, max ha a vasalt ingeket be kell tennem, de inkább kiteszem őket. Viszek vagy 5 garnitúra rongyot, 2-3 féle tisztítószert (van ahol a vendég biztosítja ezeket), mindenhová jut tiszta rongy.
Lopni nem szoktam, sőt, van olyan vendégem akivel szoktunk ajándékozni, ha talál vmi finomat hoz nekem is és én szoktam a gyerekeknek csokit vinni:) Eddig nem volt rám panasz:)
nem ez volt a kérdés, de... én pl sajnálom az időt a takarításra. Annyit takarítottam életemben már, ez volt az első amit megtettem, amit lehetett. Azóta is jár. Ha tehetném nem hetente, hanem kétnaponta jönne.
sose turkált még a cuccaink közt amúgy. És mivel jóban lettünk az évek során, már idegennek se nevezném. Volt hogy elutaztunk, és ő jött virágotlocsolni, stb. Cucc meg nemhogy nem tűnt még el, hanem azt is megtalálta, amit elhagytunk :)
És nem azért ját, mert rendetlenek vagyunk, , hanem mert igenis kell nagyobb dolgokat csinálni. ok kiporszívózunk stb, de ő feltekeri a szőnyegeket is pl, ilyesmi. Nyilván ezt nem csináljuk minden nap. heti egyszer bőven elég .
Én viccesnek tartom a ne turkáljon a cuccom között... ilyenkor mindig elgondolkodom, aki így gondolkodik, ha valahova elmegy, ott turkál mások cucca közt?? vagy hogy jut ilyesmi eszébe egyáltalán??
Én viccesnek tartom a ne turkáljon a cuccom között... ilyenkor mindig elgondolkodom, aki így gondolkodik, ha valahova elmegy, ott turkál mások cucca közt?? vagy hogy jut ilyesmi eszébe egyáltalán??
Ne turkálásra gondolj. De a takarítónő, bejárónő pakolássza a cuccaidat, mert ez a dolga. A piperéidet a fürdőben, a fehérneműdet a szárítóról, kirakja szellőzni az ágyneműdet, stb. Nekem ezek a magánszférám részei, ne piszkálja őket senki.
nem akarják az intim szférába egy idegent beengedni.
ez egy bizalmi munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!