Ha szeretnék valakit vendégül látni, akkor az a minimum, hogy felhívom, de a legjobb, ha személyesen elviszem a meghívót. Nem üzenek valakivel, hogy jöjjön el hozzám, hogy meghívhassam. Biztos van ennek előzménye, de jelen esetben csak ennyit tudva én se mennék a helyében. Se a meghívóért, se a ballagásra.
2016. jún. 2. 20:42
2/16 anonim válasza:
Szerintem a meghívó félnek kell eljuttatni a meghívottnak...
2016. jún. 2. 20:43
3/16 anonim válasza:
A nagynéni ballag? Ha nem, akkor a ballagónak illene személyesen átadni a meghívót.Ha a párod el tudna menni érte, akkor a ballagó személy is el tud menni hozzátok.
ha elmenni nem tudnak személyesen a meghivoval, akkor minimum feladjak egy boritékban illetve telefonálnak és ugy hivnak meg benneteket.
tudod kimenne ilyen ballagásra.....
2016. jún. 2. 22:57
6/16 anonim válasza:
Igaza van az asszonynak! Az unokatesód szépen "menjen le" a meghívóval, és adja át személyesen. (Ne csak a markát tartsa majd a borítékért...)
2016. jún. 2. 23:05
7/16 anonim válasza:
Igaza van a felségednek. Milyen meghívás már az, hogy "menjetek el a meghívóért". Ha a meghívó arra sem képes, hogy felemelje a valagát és elvigye hozzátok, akkor menjen a pi...csába! Gondolom , olyan ballagás lesz, hogy anyuci összecsődíti a rokonságot némi "aprópénz" tarhálása érdekébe. Értem én, hogy nem rózsadombi úri nép a család, de azért az illemet lehetne ismerni...
2016. jún. 3. 07:01
8/16 anonim válasza:
Igaza van a párodnak. Szánalmas "meghívás".
2016. jún. 3. 08:02
9/16 anonim válasza:
Ha meghívok vkit vhova, alap, hogy én megyek el hozzá, nem hogy "ja, te ugorj át, mert én lusta vagyok"... ha meg nem megoldható, akkor telefonon meghívom, és vagy elküldöm postán a meghívót, vagy a helyszínen adom oda. Igen, csicskáztatják a párod. Mekkora tahóság...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!