Miért gondolja azt a menyasszonyom hogy manipulálom őt? Én nem érzem hogy manipulálnám. Nektek volt olyan hogy úgy éreztétek hogy manipulálnak titeket?
Kérdeztem tőle,nem tudott rá választ adni nekem miért érzi ezt.Én őszinte ember vagyok és úgy érzem nincs szükségem manipulációra mert az érezelmeimet nem esik nehezemre kinyilvánítani irányába.Ha valami nem tetszik azt is eltudom neki mondani.Nem vagyok sumákolos fajta.
Igazából úgy fogalmazott hogy mindig elérem nála a célomat,ha kell manipulációval is.Ezt jó vagy rossz értelembe kell vennem?Ti hogy fogadnátok ha a párotok ezt mondaná?
Az fura, hogy nem tudja elmondani, hogy pontosan mire gondol, mit ért ez alatt.
Én semmiképpen sem venném jónak, hiszen így úgy tűnik, hogy mindig az van, amit te akarsz, nem kompromisszum, nem közös döntés, hanem a te akaratod.
Én azért még rákérdeznék, hogy pontosan mire gondol. Ha tényleg manipulálod, akkor azt meg tudnia fogalmazni, hogy mire érti. Ha meg nem tudja, akkor nem is manipulálod, csak kitalált valamit :)
ma 17:05
Megmondom őszintém én nekem nincs szükségem arra hogy manipuláljam,lehet vannak tudatalatti nem tudatos dolgok,de szerintem az mindenkinél van,úgy hogy talán észre sem vesszük.
Mellettem teljesen szabad életet élhet,soha nem mondom meg kivel hova menjen vagy mit csináljon,sőt többnyire azt csináljuk amit ő szeretne.Szóval ezért nem értem.
hogy mindig az van, amit te akarsz, nem kompromisszum, nem közös döntés, hanem a te akaratod.
Éppen az az hogy velem lehet kompromisszumot kötni.Úgy érzem kötök is.Nem tudja megmondani,mertkérdeztem már tőle,miért mond ilyeneket.Annyit mondott ilyen vagy olyan módin mindig elérem nála amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!