Miért gondolja azt a menyasszonyom hogy manipulálom őt? Én nem érzem hogy manipulálnám. Nektek volt olyan hogy úgy éreztétek hogy manipulálnak titeket?
Kérdeztem tőle,nem tudott rá választ adni nekem miért érzi ezt.Én őszinte ember vagyok és úgy érzem nincs szükségem manipulációra mert az érezelmeimet nem esik nehezemre kinyilvánítani irányába.Ha valami nem tetszik azt is eltudom neki mondani.Nem vagyok sumákolos fajta.
Igazából úgy fogalmazott hogy mindig elérem nála a célomat,ha kell manipulációval is.Ezt jó vagy rossz értelembe kell vennem?Ti hogy fogadnátok ha a párotok ezt mondaná?
Én nő vagyok. Nagyon sok mindenben kompromisszum kész vagyok, hagyok teret a páromnak, kiegyensúlyozottan élünk, viszont vannak olyan dolgok, amiket úgy akarok, ahogy én gondolom/gondoltam.
Ez nálam tudat alatti önzés, de tényleg vannak olyan (számomra)kardinális kérdések, amiket nem szeretek másképp, mint ahogy én azt kitaláltam. Ilyenkor mondom az érveket, szóba hozom a témát (akár hetekig is) és előbb utóbb meggyőzöm a párom, vagy csak belemegy hogy hagyjam már abba.
Ez elég rossz dolog, amiről próbálok leszokni, de ez is valamilyen szinten manipuláció, hogy az én akaratom érvényesüljön.
Nem ilyenre gondolt a párod?
Lehet, hogy túlságosan hagyod az érzelmeidet kinyilvánulni. Szóval ha valami nem tetszik, vagy a menyasszonyod nem úgy tervezte/gondolja mint te, akkor szemmel láthatóan szomorú/csalódott leszel. Ezzel érzelmileg manipulálva.
Vagy akár apró megjegyzéseket teszel dolgokra, a külsejére, vagy valamilyen szokásra, tevékenységre, ami miatt változtat azokon. Nem mondom hogy tudatosan csinálod, de mivel eléred a célod, de nem erőszakosan, neked fel sem tűnik. Benne viszont felgyűlhet ez az érzés. Azt mondod, nehezen beszél érzelmekről. LEhet hogy ezt sem merte kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!