Ha lenne pénzem takarítónőre, akkor sem venném igénybe - aki így gondolja, miért?
Mert én szeretek takarítani, kikapcsol, pedig meg tudnék fizetni egy takarítónőt simán. De nem fogom, mert én szeretem csinálni.
Másrészt nem akarom, hogy egy idegen matasson a fiókjaimban vagy akárhol, elég sok értékes cuccunk van..
ha sok pénzem lenne,akkor max a konyhában és a fürdőben engedném,hogy takarítónő takarítson. a hálóban kizárt..ne nyúlkáljon senki a privát cuccaim között.és igen, a lopástól is félnék. nem nagyon bíznék meg egy idegenben.
anyukám járt régen takarítani gazdagékhoz. csak heti 1x, de így is elég sokat látott a család életéből. nekem ez sem hiányozna, hogy mást beavassunk a minden napjainkba, problémáinkba stb..ha nem is neki mondjuk,de úgyis hallja/látja ha van valami baj. ahol meg 0-24-ig bejárónő van,ott kb mindent tud a család életéről . külföldön híresebb,befolyásosabb emberek titoktartási szerződést is aláíratnak a bejárónőjükkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!