Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, őszintén ti szégyellné...

Szülők, őszintén ti szégyellnétek ha a gyereketek takarító lenne?

Figyelt kérdés

Őszintén kérdezem, ha pl. jön rokon/barát/ismerős és megkérdezik, hogy a felnőtt lányotok hogy vagy/mivel foglalkozik, szégyellnétek, hogy plázában takarít és egy szobát bérel egy lakásban?

A nő 35éves, szülők 65.

2020. okt. 1. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
52%

10

Az sokkal szimpatikusabb, amikor a takarító nézi le az "értelmiségi kis hülyéket"...

2020. okt. 1. 22:52
 12/86 anonim ***** válasza:
11%
Én szégyellném. Nagyon hülyének kell ahhoz lenni, hogy még egy okj is luxus legyen.
2020. okt. 1. 22:56
 13/86 anonim ***** válasza:
7%
10-es a takarítás tipikusan egy olyan munkafolyamat amit teljesegészében automatizálni lehet, hogy miért nem teszik? Mert a sok hozzád hasonló éhen döglene.
2020. okt. 1. 23:03
 14/86 anonim ***** válasza:
84%

Szégyellném.

Magamat pedig utálnám, amiért szégyellem.

Aztán azért utálnám magam, mert nem kapott tőlem lehetőséget, hogy többre vihesse.

A munka nem szégyen.

Nekem lenne az, hogy többet nem tudtam belőle kihozni. Magam miatt szegyelleném.

2020. okt. 1. 23:11
 15/86 anonim ***** válasza:
91%
Nem szégyellném de nyilván erőmön felül is azon lennék, hogy ha akar akkor legalább egy OKJ tanfolyamot elvégezhessen más területen. Munkaügyiben van támogatott is, nem kell érte fizetni. Ha meg magánban vállalnál takarítást manapság 2000Ft/óra az ára. Havi 240e-t napi 6 órával meg lehet keresni, 5 fix hely kell és hetente járni.
2020. okt. 1. 23:15
 16/86 anonim ***** válasza:
93%
És akkor röhögök itt rajtatok mikor takarító cégem van 😂😂😂 mindig is szerettem takarítani. Számomra nem munka. Imádok koszosból, újat, szépet, tisztát varázsolni. Akinek ez szégyen aki lenézi a takarítókat csak gondoljon bele hogy mi lenne ha nem lennénk 😄
2020. okt. 1. 23:25
 17/86 anonim ***** válasza:
86%

Nem szégyelleném.Sőt, büszke lennék rá, mert nem finnyáskodik, hogy ő aztán nem, inkább otthon ül, míg nem talál magának megfelelő munkát. Elárulom, hogyha nem plázában takarít valaki, hanem elmegy házhoz,mert per pillanat máshol nem tud elhelyezkedni. Sokkal többet meg tud keresni,mint azok a diplomások akik nem hajlandók az ún. "alja munkát" elvégezni. De mi lenne akkor, ha senki nem vállalna takarítást? Vagy nem hordanák el az oly megvetett kukások a szemetet? Amúgy meg, olyan, hogy alja munka, olyan nincs.

Kicsit tovább kellene látni az orruknál azoknak, akik szégyellenék.

Teljesen egyetértek a 10-es és 16-os hozzászólóval.

2020. okt. 1. 23:43
 18/86 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2020. okt. 2. 00:00
 19/86 anonim ***** válasza:
31%
Aztat szégyellném inkább, ha nem dolgozna és 35 évesen még nekem kéne eltartanom.
2020. okt. 2. 00:08
 20/86 anonim ***** válasza:
90%
Sokszor egy OKJ-vel sem lehet többet keresni és bérelni, ez nem az egyén hanem a rendszer hibája. Ha Norvégiában takarítok szállodában 1milláért az rögtön jobban hangzana a rokonoknak, pedig csak a zsé a különbség!
2020. okt. 2. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!