Szülők, őszintén ti szégyellnétek ha a gyereketek takarító lenne?
Őszintén kérdezem, ha pl. jön rokon/barát/ismerős és megkérdezik, hogy a felnőtt lányotok hogy vagy/mivel foglalkozik, szégyellnétek, hogy plázában takarít és egy szobát bérel egy lakásban?
A nő 35éves, szülők 65.
Igen. Remelhetoleg majd ha lesz gyerekem nem takaritonak nevelem majd.
Edesanyam takaritott amig nem honositottak kulfoldon a szakmajat.
Hat eleg tre melo volt.
Faraszto.
Testileg tonkretesz.
Perverz kliensek.
Mocskos hazak - nem az a termeszetes kosz, hanem a retek.
Kukacos faxok akik azt hiszik a rozsdat le lehet torolni - en magyaraztam el a gyokernek az oxidacio.
Szoval ugy ahogy van alja melo.
Amit nem is tudsz evtizedeken at csinalni.
Amugy rendes vagyok a takaritokkal.
De nem, a lanyomnak sokkal tobbet szanok, mint hogy mas mocskat takaritsa.
Ja, elozo vagyok.
Ha mar
itt tartunk h tobbet keres mint par diplomas. Ja az is igaz.
De olyan szar diplomat se akarom, hogy csinaljon, aminek egy takarito tobbet keres.
Nem szégyellném, de irtózatosan szomorú lennék. Nálunk a takarítók olyan emberek után ganéznak, akik legalább egy nagyságrenddel többet keresnek. Ráadásul az alulfizetettség miatt a munkájuk is olyan, amilyen. Amikor takarítás után az asztalom mellett csimbókban összeállt hajat találok, vagy a vécé után a teakonyha ugyanazzal a ronggyal van takarítva a szemem előtt...
Persze van eset amikor megbékélnék vele, pl. írta valaki a takarító céget. Ha olyanja lenne, és ebben O aktívan dolgozna és valami szuper igényes munkát végeznek, akkor ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!