Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, őszintén ti szégyellné...

Szülők, őszintén ti szégyellnétek ha a gyereketek takarító lenne?

Figyelt kérdés

Őszintén kérdezem, ha pl. jön rokon/barát/ismerős és megkérdezik, hogy a felnőtt lányotok hogy vagy/mivel foglalkozik, szégyellnétek, hogy plázában takarít és egy szobát bérel egy lakásban?

A nő 35éves, szülők 65.

2020. okt. 1. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
24%
Én inkább az ilyen "ügyintéző" munkát nézem semmibe, pláne, ha olyasvalaki ül ott, akinek még csak fogalma sincs arról,hogy mit is csinál, vagy mit kellene csinálni, csak ugye valahogy oda került. Munkaerő kölcsönző cégtől kértem egy munkáltatói igazolást: Ketten néztek rám, mint borjú az új kapura, hogy mit is szeretnék. Még jó, hogy a főnökük képben volt. Másik eset: Személyi igazolványt mentem csináltatni, közben hallgattam, hogy valaki más kérdéseket tesz fel, melyekre a válasz folyamatosan: Nem tudom, nem tudom...akkor mi a fenének ül ott, ha nem tudja? Na, ezeknél még az utcaseprő munkáját is többre becsülöm. Egyik munkát sem kell szégyellni, de ha van lehetőség arra, hogy jobb állásunk legyen, azzal a lehetőséggel élni kell, illetve jobb, ha élünk vele.
2020. okt. 2. 00:54
 22/86 anonim ***** válasza:
86%
Lehet többet keres mint némelyik diplomás. Ha szereti is csinálni és jók a körülmények én nem szégyelném.
2020. okt. 2. 02:01
 23/86 anonim ***** válasza:
18%

Igen. Remelhetoleg majd ha lesz gyerekem nem takaritonak nevelem majd.

Edesanyam takaritott amig nem honositottak kulfoldon a szakmajat.

Hat eleg tre melo volt.

Faraszto.

Testileg tonkretesz.

Perverz kliensek.

Mocskos hazak - nem az a termeszetes kosz, hanem a retek.

Kukacos faxok akik azt hiszik a rozsdat le lehet torolni - en magyaraztam el a gyokernek az oxidacio.

Szoval ugy ahogy van alja melo.

Amit nem is tudsz evtizedeken at csinalni.

Amugy rendes vagyok a takaritokkal.

De nem, a lanyomnak sokkal tobbet szanok, mint hogy mas mocskat takaritsa.

2020. okt. 2. 02:14
 24/86 anonim ***** válasza:
19%

Ja, elozo vagyok.

Ha mar

itt tartunk h tobbet keres mint par diplomas. Ja az is igaz.

De olyan szar diplomat se akarom, hogy csinaljon, aminek egy takarito tobbet keres.

2020. okt. 2. 02:15
 25/86 anonim ***** válasza:
77%
21. onkormanyzaton a dolgozoknak kotelezo 1 nap ugyfelszolgalat. utaljak is. az alap munkajuk lehet tofal mas, pl. penzugy, de 1 nap kotelezo kinlodni a lakcimkartyakkal meg sok szarsaggal
2020. okt. 2. 02:16
 26/86 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2020. okt. 2. 03:58
 27/86 anonim ***** válasza:
13%

Nem szégyellném, de irtózatosan szomorú lennék. Nálunk a takarítók olyan emberek után ganéznak, akik legalább egy nagyságrenddel többet keresnek. Ráadásul az alulfizetettség miatt a munkájuk is olyan, amilyen. Amikor takarítás után az asztalom mellett csimbókban összeállt hajat találok, vagy a vécé után a teakonyha ugyanazzal a ronggyal van takarítva a szemem előtt...

Persze van eset amikor megbékélnék vele, pl. írta valaki a takarító céget. Ha olyanja lenne, és ebben O aktívan dolgozna és valami szuper igényes munkát végeznek, akkor ok.

2020. okt. 2. 05:05
 28/86 anonim ***** válasza:
85%
Nem szégyelném. Én pedagógus létemre kábelt húztam dagonyában a villanyszerelőkkel amikor nem volt más meló pénzt keresni.
2020. okt. 2. 05:13
 29/86 anonim ***** válasza:
92%
Én meg takarítok Németországban egy vidámparkban,és még magyar pénzbe átszámolva jól is keresek vele ,ja és szeretem csinálni anyukám nem szégyel ezért , előtte Magyarországon postás voltam .
2020. okt. 2. 05:48
 30/86 anonim ***** válasza:
92%
Mivel szülő nem vagyok, ezért azt a szituációt tudom elképzelni, hogy pl. párom végezne ilyen munkát. Nem érezném kellemetlennek senki előtt.
2020. okt. 2. 06:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!