Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.
70-es, olvasd vissza a kérdező kommentjeit. Egy szó sincs bennük közönséges viselkedésről, ehelyett azon lovagol folyamatosan, hogy a sógornőnek szőrös a micsodája és pfejj, ez látszik meg jaj a gyerekek meglátják. Meg fel volt háborodva, hogy a nő tangás bikinit hord, a kamaszok (akik pár oldallal később már gyerekek, akiket a szőrös látványtól félt) meg meg fogják nézni. És ha nem lenne szőrös, akkor ez már nem zavarná? Vagy más tangás nő nem zavarja a strandon?
A túl kicsi bikinifelső tényleg kínos, de talán neki kellene szólnia a sógornőjének, hogy “figyelj, szerintem ez kicsi rád, nézd, kilóg a bimbóudvar is belőle”, nem pedig itt szidni őt oldalakon keresztül. És még ez is igen messze áll a szándékos közönséges viselkedéstől.
"2020-van, igenis gusztustalan szőrősen menni strandra."
De ha a szőr gusztustalan, akkor férfiakon is az. Ha valaki a medencébe szarik, nem kutatjuk, hogy férfi vagy nő-e, mert ha férfi volt, akkor kisebb bűn.
71 olvastam. Itt felénk nem csak arra mondják, hogy közönséges, aki úgy viselkedik, hanem arra is, aki úgy öltözik. Úgy értem, nem a korának, és az alkatának megfelelően.
Vagy nincs tükör otthon, vagy van, csak nem használja.
Mondhatjuk ízléstelennek, vagy ízlésficamosnak is, mindegy. Nekem közönséges.
De akinek tetszik a szőrös picsa, az nézze :-D :-D Nem vagyok én semmi jónak az elrontója :-)
Én akkor is azt vallom, amit a kérdező, tudni kell, mi az a határ, a saját öltözködésemben, amit nem lépek át. A családban is érvényes ez.
20200-ban ponthogy nem ciki szőrösnek lenni. Egyre több nő unja a kopasztott csirke kinézetet, és az ezzel járó macerát. A szőrösség kezd megint divatba jönni, sok híresség is mutatkozik így, nagy divatcégek reklámjaiban villan ki direkt a fanszőrzet. Egyelőre még persze csak kevesen merik követni ezt az irányvonalat, de már évek óta jelen van, és terjed. Szerencsére.
Ha kivillan a sógornőd bibmije, akkor udbariasan szólhatsz neki, higy te Gizi elcsúszott a bikinid. Azért mert merészel temészetes szőrzettel tangás bikinit húzni, azért nem. A kamaszfiúk/gyerekek meghalnak a fanszőrzetet látnak, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!