Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nàlatok volt hasonló ti...

Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.

Figyelt kérdés

#közvetlenség #megbotránkozás #fesztelenség #Hiànyos öltözet #Csalàdi összejövetel
2020. aug. 6. 08:11
 71/111 anonim ***** válasza:
100%

70-es, olvasd vissza a kérdező kommentjeit. Egy szó sincs bennük közönséges viselkedésről, ehelyett azon lovagol folyamatosan, hogy a sógornőnek szőrös a micsodája és pfejj, ez látszik meg jaj a gyerekek meglátják. Meg fel volt háborodva, hogy a nő tangás bikinit hord, a kamaszok (akik pár oldallal később már gyerekek, akiket a szőrös látványtól félt) meg meg fogják nézni. És ha nem lenne szőrös, akkor ez már nem zavarná? Vagy más tangás nő nem zavarja a strandon?

A túl kicsi bikinifelső tényleg kínos, de talán neki kellene szólnia a sógornőjének, hogy “figyelj, szerintem ez kicsi rád, nézd, kilóg a bimbóudvar is belőle”, nem pedig itt szidni őt oldalakon keresztül. És még ez is igen messze áll a szándékos közönséges viselkedéstől.

2020. aug. 7. 11:41
 72/111 anonim ***** válasza:
72%
🍿🍿🍿
2020. aug. 7. 13:37
 73/111 anonim ***** válasza:
81%

"2020-van, igenis gusztustalan szőrősen menni strandra."

De ha a szőr gusztustalan, akkor férfiakon is az. Ha valaki a medencébe szarik, nem kutatjuk, hogy férfi vagy nő-e, mert ha férfi volt, akkor kisebb bűn.

2020. aug. 7. 14:12
 74/111 anonim ***** válasza:
5%
73, nem írtam sehol, hogy csak a nőkön gusztustalan a szőr.
2020. aug. 7. 14:26
 75/111 anonim ***** válasza:
28%

71 olvastam. Itt felénk nem csak arra mondják, hogy közönséges, aki úgy viselkedik, hanem arra is, aki úgy öltözik. Úgy értem, nem a korának, és az alkatának megfelelően.

Vagy nincs tükör otthon, vagy van, csak nem használja.

Mondhatjuk ízléstelennek, vagy ízlésficamosnak is, mindegy. Nekem közönséges.

De akinek tetszik a szőrös picsa, az nézze :-D :-D Nem vagyok én semmi jónak az elrontója :-)

Én akkor is azt vallom, amit a kérdező, tudni kell, mi az a határ, a saját öltözködésemben, amit nem lépek át. A családban is érvényes ez.

2020. aug. 7. 15:42
 76/111 anonim ***** válasza:
87%
Mindenkinek az a határ, amiben ő jól érzi magát és ahogyan ő jól érzi magát. Nem pedig az, amit elvárnak tőle. Igen, nyilvén a munkahelyen lehetnek írott vagy íratlan szabályok, pl, de egy családi vízparti buli pont nem az, ahol kellemetlenül kellene éreznie magát azért, mert ő vállalja, hogy neki így is jó.
2020. aug. 7. 15:55
 77/111 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a sógornő tök jófej lehet, nekem szimpi. :) Legalább jól érzi és elfogadja magát, ellenben a sok önbizalomhiányos keserű emberrel, akiket dühít az, ha más nem olyan érzelmileg tönkrement, mi ő maga. A kamaszok meg mit látnak? Egy teltebb, formásabb nőt? Vagy megtanulják, hogy bizonyos kor felett az ember szőrösödik, akár férfi, akár nő? Hát hú... Igazad van, megállt a világ, nem is tudom, hova kell sz.rni a továbbiakban.
2020. aug. 7. 16:06
 78/111 anonim ***** válasza:
88%
77, bár nekem lenne bátroságom így megjelenni, de nem, én gyantáztatok. Utálom, de azt érzem, elvárás. Igen, én pl irigy vagyok a sógornő magabiztosságára. :)
2020. aug. 7. 16:16
 79/111 anonim ***** válasza:
88%
Viccen kívül, valahol én is, pedig alapjáraton tőlem az irigység igencsak távol áll. Én pl. egész nyáron zárt cipőt hordok, mert nagyon csúnya bütykeim alakultak ki már kamaszkorom óta, pedig iskolai ünnepségeket leszámítva sosem hordtam magassarkút, kifejezetten utáltam, és mégis. Egyszerűen ronda, és úgy érzem, más bámulná (sajnos tényleg rondák, nem csak én képzelem be). Viszont örülök, hogy vannak ilyen vidám, önmagukkal kibékült nők, akik nem csak mondják, hanem tényleg jól tudják magukat érezni a bőrükben.
2020. aug. 7. 16:35
 80/111 anonim ***** válasza:
84%

20200-ban ponthogy nem ciki szőrösnek lenni. Egyre több nő unja a kopasztott csirke kinézetet, és az ezzel járó macerát. A szőrösség kezd megint divatba jönni, sok híresség is mutatkozik így, nagy divatcégek reklámjaiban villan ki direkt a fanszőrzet. Egyelőre még persze csak kevesen merik követni ezt az irányvonalat, de már évek óta jelen van, és terjed. Szerencsére.

Ha kivillan a sógornőd bibmije, akkor udbariasan szólhatsz neki, higy te Gizi elcsúszott a bikinid. Azért mert merészel temészetes szőrzettel tangás bikinit húzni, azért nem. A kamaszfiúk/gyerekek meghalnak a fanszőrzetet látnak, vagy mi?

2020. aug. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!