Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 08:11
41/111 anonim válasza:
Bocs, de elég sokan vannak, akik nem szőrtelenítenek. Miben menjen, macinaciban?
Miért zavar ez téged ennyire? Pláne miért dühít???
42/111 A kérdező kommentje:
41#-es te is egy olyan nô vagy aki szôrös bikini vonallal mutatkozik màsok elôtt? Szerintem az intim szôrzet az magànügy nem kell rokonoknak làtni..
2020. aug. 6. 14:25
43/111 anonim válasza:
Neked ez a mániád, hogy aki nem köpködi a sógornőd, az szőrös?
Hát tessék: én gyantáztatok, teljesen. Ennek ellenére nem zavar, ha más nem teszi. De nem szoktam nézegetni másokat.
44/111 A kérdező kommentje:
Nem zavar aki természetes tìpus az zavar aki mutogatja csalàd elôtt
2020. aug. 6. 14:36
45/111 anonim válasza:
Aha. Áruld el, te szoktál bikiniben lenni?
Nem gondolod, hogy senki nem kíváncsi a csupasz micsodádra? Minek mutogatod?
46/111 A kérdező kommentje:
De bunkó vagy
2020. aug. 6. 14:46
47/111 anonim válasza:
Ha gyantáztatna, akkor mutogathatná, azt már szívesebben néznék a férfiak is?
49/111 anonim válasza:
De most az a baj, hogy nem nézik a férfiak?
Ha néznék, akkor az lenne a baj.
50/111 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz segìteni miért próbàlsz alàzni? Nem érted a kérsés lényegét miért ìrsz egyàltalàn ha nincs benned semmi jóindulat?
2020. aug. 6. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!