Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.
Jól szorakoznék rajta.
Most komolyan, amikor egy reklámban is van, hogy mindent kitesznek, akkor mi ebben az olyan durva?
Pasik meg a párjuk miatt feszéjezik csak maguk.
Az, hogy a sógornö, hogy öltözik, csak rá tartozik, ha a párját nem zavarja, akkor senkinek semmi köze hozzá. Ugyan nem írod, mit jelent a te szóhasználatodban a "túl soakt mutat a bájaiból" kitétel, szerintem csak kivagottab felsöket hord valószínüleg.
Azt nem hiszem, hogy a férfiak "másfelé akarnak nézni", ez egyáltalán nem valószóínü (hacsak nem 100 kilós bájai vannak a sógornönek!)
A nöknek meg semmi alapja sincs "forrni a dühtöl", ez maygarra lefordítva annyit jelent számomra, hogy sárgák az irigységtöl, mert a sógornö nem elhízott, formátlan valaki, a többi nö meg igen.
"Hidd el nem viselne meg ha fürdôruhàban lenne, mint mindannyian nyàron."
Ha EZ ben zavarna, akkor miért zavar, ha nem nyáron és nem fürdöruhában látszik belöle több, mint ami neked tetszene?????
Férfi vagyok, természetesen nincs ilyen a rokonságomban, tehát csak elméletben tudom végiggondolni.
2-esnak adok igazat! Minden mondatával egyetértek!
Mellékesen:
Nincs férje annak a nőnek? Ha igen, ő mit szól hozzá? Ha nincs, a szülei mit szólnak rá?
Ha a fenti személyek nem szólnak érte, nem lehetséges, hogy egyedül te, kérdező (aki szintén nő vagy) forrsz a dühtől, és rajtad kívül senki nem akad fönn rajta????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!