Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nàlatok volt hasonló ti...

Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.

Figyelt kérdés

#közvetlenség #megbotránkozás #fesztelenség #Hiànyos öltözet #Csalàdi összejövetel
2020. aug. 6. 08:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
36%
89: vagy a férj testvérének feleségéről. Vagy az én testvérem feleségéről.
2020. aug. 9. 21:35
 92/111 anonim ***** válasza:
6%
Jó hogy, már semmi ilyent nem tudunk 😒, mert mindenki lazán használja. 😁
2020. aug. 9. 21:51
 93/111 anonim ***** válasza:
63%
A sógornö a férj testvére, vagy a testvér felesége
2020. aug. 9. 22:31
 94/111 anonim ***** válasza:
10%

"Egy szép idomokkal rendelkező, önbizalomtól teli bohém nő"

Ez olyan, mint a "csontokkal csak a kutyák játszanak" és társai? :D Persze, vannak szép teltebb nők, de egyrészt az még nem az elhízott kategória, másrészt igényesek, szőrtelenítenek, sportolnak, vagyis feszesek. Nem védem a kérdezőt, ő tudja, hogy melyik típus, de valahogy a leírásából nem egy guszta nő képe alakul ki bennem. Nekem a kilógó szőrös bikivonalról és mellbimbóudvarról és nem a méretének megfelelő öltözékről valahogy nem egy igényes, szép nő jut eszembe, hanem valami szakadt proli aki úgy néz ki mint egy teleszart zacskó. Ha nem érdekli mások véleménye az dícséretes, de azért szépnek nem mondható nyilván.

2020. aug. 10. 07:57
 95/111 anonim ***** válasza:
86%
Milyen teleszart zacskóról beszélsz? :D Egészen addig nem volt elhízott és szőrös a sógornő, míg kérdezőnk meg nem látta, hogy senki nem ért egyet vele.... Az elején még az volt a gond, hogy a férfiak rajta legeltetik a szemüket és még otthon is róla fantáziálnak.
2020. aug. 10. 10:24
 96/111 A kérdező kommentje:

Az a baj a válaszok félrementek, nem az a lényeg, hogy néz ki (egyébként jól), hanem az amennyit megmutat magából (túl sokat és ráadásul intim részek is láthatóak) mindössze erről szólt a kérdés, hogy lehet egy kedves rokonnak ezt úgy jelezni, hogy nem bántsuk meg.

nagyon sok nem a kérdésre érkező, buta, gyalázkodó válasz érkezett sajnos, köszönöm akik a kérdés lényegére válaszoltak

2020. aug. 10. 10:28
 97/111 anonim ***** válasza:
100%
#96 Aki jó visszonyban van vele, beszélhet vele. De második kézből adott kérés, általában félre megy.
2020. aug. 10. 11:07
 98/111 anonim ***** válasza:
100%

94-es nem, ezt már csak te gyártod le, hogy hogy nézhet ki, és amúgy láthattad, maga a kérdező ismerte el, hogy a sógornője JÓL néz ki ténylegesen. Kár b.szogatni bárkit is a külseje miatt, mindenkinek más tetszik. Én pl. kifejezetten szeretem, ha valaki molett, másnak persze jól áll a soványabb, vagy épp a sportosabb testalkat, de ugye kinek mi az esete. Az azonban biztos, hogy az önbizalom sokat számít. Telesz.rt zacskókról pedig pláne nem tudom, hol képzelődtél, ez inkább a te problémáidra enged következtetni, mint máséra...

Kérdező, ez a gyk, egykoron normális oldal volt, mára tele van unatkozó kisgyerekekkel és mentálisan sérült emberekkel. Naivság innen használható válaszokat várni, egyre jobban tele van trollokkal (lásd kötekedő figurák, meg ilyen telesz.rt zacskózó betegek). Ha tényleg egy kedves, jópofa, laza nő, akkor próbáljatok meg beszélni vele kedvesen, ha értelmes megérti.

2020. aug. 10. 12:09
 99/111 anonim ***** válasza:
10%
Általánosságban írtam igazából, nem feltétlen a konkrét esetre,mert már kezdtek itt sokan átmenni abba, hogy dicsőítsük az igénytelenséget.
2020. aug. 10. 12:22
 100/111 anonim ***** válasza:
100%
Tehát csak akkor igényes valaki, ha feszes és szőrtelen?
2020. aug. 10. 12:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!