Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nàlatok volt hasonló ti...

Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.

Figyelt kérdés

#közvetlenség #megbotránkozás #fesztelenség #Hiànyos öltözet #Csalàdi összejövetel
2020. aug. 6. 08:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
100%
Semmit és senkit nem kell dicsőíteni, mindenki úgy él és azt tesz a testével, amit akar. Na jó, büdös ne legyen, mert az nyilván zavar másokat, de azt leszámítva mindenki nézzen ki úgy, ahogy akar. Attól valaki még nem igénytelen, mert más tetszik neki, mint ami nekem bejön.
2020. aug. 10. 12:27
 102/111 anonim ***** válasza:
6%
Akkor igényes valaki ha az alkatának megfelelően öltözik, nem zsíros a haja, ápolt a bőre/körme/megjelenése és igen, ehhez hozzátarotzik, hogy nem lóg ki egy dzsumbuj a hónaljából és a lába közül. Szép ez a mindenki úgy szép ahogy van és társai, de nem igaz.
2020. aug. 10. 12:34
 103/111 anonim ***** válasza:
100%
Kinek? Max. neked nem igaz, aki azt hiszi, csak az a szép, ami neki tetszik. Azt illene felfognod, hogy a világ nem csak belőled és a te ízlésedből áll. Dzsumbujokról sem beszélt itt senki se tudtommal, ez pont olyan belemagyarázás, mint a telesz.rt megjelenés.
2020. aug. 10. 12:41
 104/111 anonim ***** válasza:
74%
Tehát akkor majdnem az összes férfi igénytelen?
2020. aug. 10. 12:54
 105/111 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki nincs olyan helyzetben, hogy a világ összlakosság kb. felének a nevében beszélhessen. Koronként, kultúrákként változó a szépségideál, de nem kell ennyire messzire menni, elég helyben megkérdezni az embereket, igen nehezen fogsz találni két embert, aki maximálisan ugyanazt tartja szépnek. Nyilván legyen valaki ápolt és tiszta, ne legyen bűzös, de ezen felül értelmetlen arról vitázni, hogy mi a szép. Van, akinek a kicsi mell, van, akinek a nagy, van, akinek a molett, van, akinek a sportos, van, akinek a vékony tetszik. Ugyanígy a nők esetében is, mindenkinek más jön be, nincs két egyforma ízlés.
2020. aug. 10. 13:03
 106/111 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem teljesen mindegy, hogy most a sógornő szőrös-e vagy sem. Nem kell most a kérdező kommentjeibe elkezdeni belemagyarázni mindent, nem ismerjük a nőt, még akár igaz is lehet. Ezzel szerintem nem leszünk különbek nála, aki itt szidja a családtagját, aki nem ártott neki semmit.

Mindenesetre nem értem, hogy egyeseknek miért kell ennyire utálkozni, ha egy nő szőrös. Na és? Ha nem tetszik, nem kell odanézni (kérdezőnek is ezt javasoltam már korábban), szerintem senki sem kényszerít rá, hogy a másik nő lába közét vagy a hónalját bámuld. Igénytelen meg még mindig nem attól lesz valaki, hogy nem követ egy manapság divatos trendet. Vagy 30-40 éve akkor ezek alapján mindenki az volt?

2020. aug. 10. 13:34
 107/111 anonim ***** válasza:
90%

Azt sem vágom, hogy miért kéne beszélni a sógornővel. Mert a saját teste szőrös?

Elképzelem:

“Te Andika, figyelj, engem nagyon zavar, hogy a bugyidból kilóg az intim szőrzeted, nem lehetne, hogy leborotváld? Légyszi”

Nem érzi senki, mennyire abszurd lenne egy ilyen párbeszéd? 😂

2020. aug. 10. 13:38
 108/111 anonim ***** válasza:
80%
De nyilván. Egyetlen kommentelő van annyira rápörögve, hogy ő majd megmondja, kinek hogy kell kinéznie, mi az igénytelen, és szerinte az összes férfi kb. vele értene egyet szerinte :)
2020. aug. 10. 13:42
 109/111 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség." - ez volt a kérdés.

Visszont még most is nehezen értemezhető.

Valószínüleg minden férfival flörtöl a sógornő, direkt nekik mutogatja magát, ha ilyen reakciót vált ki.

2020. aug. 10. 13:48
 110/111 anonim ***** válasza:
93%

109-es, én is azt hittem, de a kérdező a továbbiakban egy szót sem ír arról, hogy a viselkedésével lenne baja...Ezt nem értem 🤷‍♀️

Ehelyett azon lovagol, hogy a nő szőrös és ez látszik meg kicsi rá a bikinifelsője. Ok, utóbbi tényleg gáz, de itt kell oldalakon keresztül szidni a nőt ahelyett, hogy szólna neki UDVARIASAN? A szőrtelenítés meg mindenki magánügye, ehhez nincs köze másnak.

2020. aug. 10. 13:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!