Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nàlatok volt hasonló ti...

Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.

Figyelt kérdés

#közvetlenség #megbotránkozás #fesztelenség #Hiànyos öltözet #Csalàdi összejövetel
2020. aug. 6. 08:11
 61/111 anonim ***** válasza:
91%
mi az, hogy intim jellegű? Pont annyi látszik benne bikiniben, mint belőled. Vagy te a tóparti buliban burkában voltál?
2020. aug. 6. 17:12
 62/111 anonim ***** válasza:
91%

én se értem. félre húzza a bikinit? tevepata??? vagy mi?

egyre jobban érdekel ez a rokon. küldjél már róla képet vagy fb-on fent van? :D

2020. aug. 6. 17:18
 63/111 anonim ***** válasza:
78%

Nem igazán értem még mindig, de szerintem mivel "telt" meg "bájai" vannak - ez tipik öregasszony szó a nagy mellre - valószínűleg ugyanazt hordja, mint egy vékony nő, csak egy A-s mellen nem úgy mutat ugyanaz a fazonú bikinifelső, mint egy D-s mellen.

És a férfiak ezt nem nézik, csak megjegyzik, és este szex közben gondolnak rá diszkréten.

2020. aug. 6. 17:39
 64/111 anonim ***** válasza:
59%

"És a férfiak ezt nem nézik, csak megjegyzik, és este szex közben gondolnak rá diszkréten."

Ez a petting a legdurvább megcsalás. Még le sem lehet vele bukni. 😆

Jó itt pont igen, mert asszony pajtás is tudja, hogy mit látott a férje az nap. 😉

Szegény férj úgylátom lebukott. 😋😆

2020. aug. 6. 17:57
 65/111 anonim ***** válasza:
84%

Nem is petting, hanem stimuláló. 😚

Bocsi! 😉

Szegény férj azért nem kaphat letolást, mert túl jól teljesített minden családi összejövetel után.

2020. aug. 6. 17:59
 66/111 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk a leírás alapján nem valami csábító Áfrodité lehet, inkább amolyan Milói Vénusz...
2020. aug. 6. 18:21
 67/111 anonim ***** válasza:
70%
"Magas telt alkatú nagy mellû és fenekû nô"
2020. aug. 6. 18:26
 68/111 anonim ***** válasza:
76%
Tedd hozzá, h szőrös mint a jeti. És nem fél megmutatni.
2020. aug. 6. 18:40
 69/111 anonim ***** válasza:
18%
Hát, a leírás alapján nekem se az irigység szó jut eszembe, hanem inkább az undor. 2020-van, igenis gusztustalan szőrősen menni strandra. Nem lehet egy szép látvány az a nő. Ennek ellenére nem értem, miért forrongtok a dühtől, egyszerűen le kell szarni. Mint az összes többi undorító embert a strandon.
2020. aug. 7. 07:01
 70/111 anonim ***** válasza:
38%

Én megértem a kérdezőt, tényleg nagyon gáz egy ilyen közönséges nő, aki nem tud viselkedni. De úgy látom, vannak emberek, akiknek kimondottan tetszik az ilyen :-) Nincs ezzel baj, más a tűrőképességünk :-)

Annyit tehetsz ellene, hogy viccesen beszólsz: pl. kicsit kinőtted már azt a bikinit... vagy. hú de szexi vagy hogy kilátszik a bimbi...

Vagy talán még jobb, csinálj fényképeket. Ne róla, csak úgy legyen ott a háttérben. Fotózd az összejövetelt, hogy jó a hangulat, meg kell örökíteni, stb. Lehet, ha a kedves rokon viszontlátja magát teljes valóságban, kívülállóként szemlélve, akkor magától is rájön, hogy mennyire gáz.

Ha meg nem, akkor el kell fogadni, hogy ő ilyen. Max. ha zavar, nem hívjátok meg.

2020. aug. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!