Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.
29
Annyira igaz... hogy nekem mennyi lógócsöcsű zsírdisznót kellett fecskében csodálnom minden egyes nyáron, arra nincsenek szavak... ezerszer inkább nézném egy telt nő bimbóudvarát, mint az ilyen díszhímeket. Lelki szemeim előtt lebeg, ahogy fröccsen a koviubilé a szájukban. Maradandó sérüléseket okozott xd de ahogy ezért, úgy a sógornőért sem lehet szólni. Meg kell tanulni nem odanézni.
Basszus, én az ilyen nőt csak poénra tudom venni, nő létemre is!!! Mekkora stand up-ot nyomnék ezzel a bigével XD Csak úgy röpködnének a szóviccek róla.
Amúgy mi a bajod a szőrös bikinivonallal? Régen ezt természetes volt.
Továbbra is csak azt tudom mondani,amit sokan előttem. Francnak foglalkoztok vele? A kamaszok meg had nézzék. Látnak legalább ilyet is.
30/N
Bocs, de nem tudom komolyan venni a kérdést.
A férfiak nem győznek másfelé fordulni, te meg forrsz a dühtől? Miért, mi dühítő van egy szőrös bikinivonalon?
túl sokat mutat meg a bàjaiból,
Most a bájait mutogatja vagy szőrös?
Hát a burjánzó intim szőrzet szerintem minden, csak nem “báj” 😂😂 Ő is tudja valószínűleg pontosan, hogy a férfiak nagy részének nem vonzó (már ha tényleg nem tartja kordában egyáltalán, csak nő). Akkor meg mit izgassa magát?
Tangás bikinit meg nagyon sok nő hord, nem szőrösek főleg. Az nem zavar, ha azt nézik meg a kamasz fiúk?
Az elején úgy indult számomra a kérdés, hogy a sógornőd úgy öltözik, mint egy utolsó sarki és teszi-veszi magát. De tulajdonképpen csak arról van szó, hogy más a véleménye a szőrtelenségről és ezt nem szégyelli. Lehet, nem esztétikus látvány ez neked, de nem is kényszerít senki, hogy a pnáját fürkészd, sőt a mellét sem kell (amúgy ha kilóg belőle a bimbóudvar, akkor egyszerűen kicsi rá a felső, ezért KULTURÁLTAN sztem nyugodtan lehet neki szólni). Nézz az arcába, a többiek helyett meg ne intézkedj és nyilatkozz, majd néznek ők is, ahova akarnak. A férfiak mindenesetre sanszos, hogy tizedennyit sem izmoznak ezen a témán, hanem egyszerűen tudomásul veszik, hogy a nő ilyen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!