Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nàlatok volt hasonló ti...

Ha nàlatok volt hasonló ti hogy kezeltétek? Sógornôm minden csalàdi összejövetelen túl sokat mutat meg a bàjaiból, a férfiak nem gyôznek màsfelé fordulni, a nôk forrnak a dühtôl. Kedves, de túl közvetlen és megbotrànkoztató jelenség.

Figyelt kérdés

#közvetlenség #megbotránkozás #fesztelenség #Hiànyos öltözet #Csalàdi összejövetel
2020. aug. 6. 08:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 A kérdező kommentje:
Goldmund73 ne legyél màr hülye, nem vagy mentalista hidd el. Màs nôk anyàk arcàt làtom ahogy elborzadnak es azt, hogy a férfiak màsfelé probàlnak nézni. A kamasz fiúk meg nem tudnak màsfelé nézni.
2020. aug. 6. 08:52
 22/111 anonim ***** válasza:
67%
#21 Most komolyan, te egy troll vagy? Vagy izóparazsat szor az emberek szemébe a teste, hogy ennyire féltik a szeműk?
2020. aug. 6. 08:56
 23/111 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van javaslata azt vàrom és köszönöm aki viccelôdni szeretne köszönöm nem vagyok rá nyitott
2020. aug. 6. 08:58
 24/111 anonim ***** válasza:
28%

Akkor ideje, hogy szólj finoman-négyszem közt. Ha nem tanul belőle, akkor nyilvánosan. Ha abból se tanul, akkor nevess rajta:D

Ha valaki ostoba, azzal nem igen lehet mit kezdeni, észt nem tudsz adni neki:D

2020. aug. 6. 09:04
 25/111 anonim ***** válasza:
95%
A kamasz fiúk is tudnak, másfele nézni, csak nem akarnak. Ha nem tudnak, orvoshoz kell vinni őket.
2020. aug. 6. 09:05
 26/111 anonim ***** válasza:
90%

De most erre milyen javaslatot vársz? Vagy nyisd ki a szád, hogy mucika, elcsúszott a felsőd, kilóg a bimbi, igazítsad már meg, mert így a medence helyett tinifiúk nyálában fürdünk; vagy ne foglalkozz vele.

Mellesleg minden magamutogatástól eltekintve, az tök pozitív, hogy egy felnőtt nő fel meri végre vállalni, hogy igenis a nők is szőrösek, és lehet szexi így is, nem csak babapopsira epilálva. Esetleg a tinifiúcskák még valami jót is tanulnak ezáltal.

2020. aug. 6. 09:05
 27/111 anonim ***** válasza:
66%

Tulajdonképpen akkor nem azzal van baj, h ki van a csecse, hanem h úgy általában egy nagydarab, szőrös nő, aki kötözött sonkának öltözik, miközben a hónalj-és punikutyája lengedez a szélben. Hát azért ezt most így elképzeltem, kicsit én is kínban lennék, de inkább jót röhögnénk a férjemmel, h néddmár, a Gizi már megint mit vett fel, hát nincs otthon tükrük? Ha a gyerek rákérdezne, mondanám, h a Gizi ilyen mediterrán alkat és annyi.

Persze, mindenki azt vesz fel, amit akar, amíg nem a pucér cuccosát mutogatja a gyerekemnek.

2020. aug. 6. 09:07
 28/111 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jó, ha a kamasz fiúk minél hamarabb megtanulják, hogy nem vagyunk egyformák. Ha a főnökük nem lesz egy karót nyelt nyárspolgár és kipakolja a melleit, azt is el kell viselni. Felnőtt embernek nem mondhatod meg, hogy hogyan öltözzön, mit vegyen magára. Ha tényleg kint van a mellbimbója, azért szólhatsz, azért mert majdnem kilátszik, már nem. Én sosem törődtem azzal, hogy ki hogyan van felöltözve, maximum magamban mosolyogtam ezen. Vannak, akik így érzik jól magukat, neked se mondják meg gondolom, hogy hogyan öltözz, pedig lehet valaki szemében te is vizuális környezetszennyező vagy. De ha az apácazárdát ennyire zavarja a lenge sógornő, akkor nem kell meghívni/átmenni hozzá/elmenni, amikor ott van. Ennyit tudsz csinálni.
2020. aug. 6. 09:15
 29/111 anonim ***** válasza:
93%

Hát nem tudom, ki hogy nőtt fel, az én érzékeny gyereklány lelkivilágomra nem figyelt senki, mikor az összes dagadt, egész testen kunkori szőrös, fecskealsós rokon mutogatta magát, pedig az aztán undorító volt. Pláne a kinyúlt fecskék, amiből kivillant a kisöcsi.

Legalább tudtam, hogy az igazi férfiak undik, nem olyanok, mint a filmekben. Tinisrácok is megtanulják, vagy megtanulják elfordítani a fejecskéjüket, ez nekem is bejött.

2020. aug. 6. 09:18
 30/111 anonim ***** válasza:
86%

Én is annak a híve vagyok, hogy mindenki azt vesz fel amit akar.

Nálunk az a prűd látásmód nem játszik, hogy a férjem engem megaláz ha megnéz mást nőt nézze csak ha jól néz ki. Persze lehetőleg azért diszkréten.

Sokkal megalázóbb ha folyamatosan el kell kapkodnia a fejet ha odanézek.

Ha pedig Bem jól hanem közönségesen néz ki bármilyen gonoszan is hangzik együtt szoktunk egy jót nevetni rajta. Ilyen esetben meg is szokta kérdezni, hogy te miért nem ilyen bikinifelsőben jöttél vegyek neked egyet? :D

Ja lesz gyerek sem fogjuk a szemet takargatni lát ilyet a strandon tv-ben neten, a fejlődésének a része.

Egy dolgot tehetsz ha neked szemelyesen nem tetszik akkor szólsz neki, hogy Gizi nekem nem tetszik, az oltozkodesed legyszives kicsit változtass, de szamits rá, hogy o is szólhat, hogy neki meg a tied nem tetszik.

Más nevében pedig ne beszélj, felnőtt emberek ha nekik nem tetszik valami szépen kinyítják a szájukat és elmondják lehetőleg Gizinek és nem a háta mogott.

Gondolom a férjed sem kiskutya, hogy helyette kelljen beszélned.

2020. aug. 6. 09:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!