Ti már észrevettétek ezt a jelenséget itt?
A női kérdezőknek, akik komoly családi gondokkal küzdenek mindig van párjuk.
Ellenben ha egy fiú/férfi küzd hasonlókkal mind egyedül vannak. Pedig szerintem ők is vágynak szerelemre és párkapcsolatra.
Ez miért állandó tendencia vajon?
csak arra akartam célozni, hogy a férfiak miért kell mindennel egyedül megküzdeniük? míg a nők mellett mindig van valaki, aki társként segít nekik leküzdeni a bajt.
így férfiként hogy vágyjak párkapcsolatra?
hiszen az eddigi 2 hosszútávú kapcsolatom nekem is egyoldalú volt.
én voltam aki jövőt terveztem, én voltam aki segítettem a bajban.
Szerintem meg pont az van, hogy a férfiak így megtanulnak küzdeni, a nők meg mindig valakire támaszkodnak. Így önmagukban nem találják meg az erőt.
25/L
Kedves 3. válaszoló!
Ez így van. De akkor felmerülhetne bennem a kérdés: ha ilyenek a "nők" (a nők túlnyomó többsége - tisztelet a kivételnek) akkor jogos-e, ha úgy gondolom hogy lehúznak engem is?
Kevés olyan nő van, aki tud küzdeni. És ezzel egyenrangú kapcsolatunk lehetne...
a férfiak ezért férfiak, mert erősek. aki nem, az nem lesz annyira vonzó egy nőnek.
habár vannak erős, uralkodós nők, akiknek nem kell segítség. neked ez utóbbi való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!