Észrevettétek, hogy nagyságrendekkel több nő ír ide, mint férfi?
A nők aggódnak többnyire a párkapcsolatukért. Ők akarnak rendet tenni a családban, ha gond van. Ők írnak, ha gond van a gyerekkel, az anyóssal, a házastárs haverjaival. Ők féltékenykednek. Ők agyalnak az esküvőszervezésen, stb...
Ez vajon miért van?
Azért mert lelkiismeretesebbek?
Azért mert túlagónizálnak mindent, és mindenen problámáznak?
A férfiaknak vajon nincs gondjuk? Vagy megoldják maguk? Vagy lazára veszik a figurát, és nem tobzódnak?
Tényleg évek óta olvasom a Gyk-t, és mostanra csömörlöttem meg a "Szerintetek milyen zene szóljon a bevonuláskor, és mit csináljak az anyósommal, mert piás lesz, és jó lesz ez a ruha, és meghívjuk a párom exét, de lehet, hogy aznap menstruálni fogok, és vajon nem csal meg után, mert sokat van a haverjaival, ahol rámászik egy lány, szerintetek?" jellegű kérdésektől.
32N vagyok, de igazat kell, hogy adjak nektek.
Valahogy túlaggódnak, túlbonyolítanak mindent.
Azt is, amin nem lehet változtatni.
Szerintem is sokkal több nő jár ide, ha pl. felteszek egy kérdést, amire kimondottan férfiak válaszát írom, 20-ból max egy férfi jön ide, vagy ő is csak azt hazudja.
Igazából mi nők, túl sokat problémázunk apró dolgokon is, állandóan kattog az agyunk. Viszont vannak, akik túlzásba viszik és megrögzötten generálják a problémákat, egész nap itt ülnek, veszekednek idegenekkel stb.
Meg szeretnék okoskodni.
Aki ismeri ezt a témát, tudja, h mennyi hülye van itt.
Az a kedvencem mikor megkérdezi valaki, h mit főztél ma, aztán a paradicsomleves le van pontozva.
Mit érez az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!