Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy nagyságren...

Észrevettétek, hogy nagyságrendekkel több nő ír ide, mint férfi?

Figyelt kérdés

A nők aggódnak többnyire a párkapcsolatukért. Ők akarnak rendet tenni a családban, ha gond van. Ők írnak, ha gond van a gyerekkel, az anyóssal, a házastárs haverjaival. Ők féltékenykednek. Ők agyalnak az esküvőszervezésen, stb...

Ez vajon miért van?

Azért mert lelkiismeretesebbek?

Azért mert túlagónizálnak mindent, és mindenen problámáznak?

A férfiaknak vajon nincs gondjuk? Vagy megoldják maguk? Vagy lazára veszik a figurát, és nem tobzódnak?

Tényleg évek óta olvasom a Gyk-t, és mostanra csömörlöttem meg a "Szerintetek milyen zene szóljon a bevonuláskor, és mit csináljak az anyósommal, mert piás lesz, és jó lesz ez a ruha, és meghívjuk a párom exét, de lehet, hogy aznap menstruálni fogok, és vajon nem csal meg után, mert sokat van a haverjaival, ahol rámászik egy lány, szerintetek?" jellegű kérdésektől.

2012. jún. 2. 11:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
71%
A nők meg akarják osztani a problémáikat, esetleg tanácsot kérni, mert a barát vagy férj, vagy éppen a pénzt hajtja, vagy a nőket, vagy a haverokkal lóg, netán meccset néz, bármit megtesz, csak ne kelljen a nőt végighallgatni. No, akkor majd a GYK-en meghallgatja valaki, aki valószínűleg épp olyan gondokkal küzd. Vak vezet világtalant. Értitek, gondolom. És itt vagyok én is. Eddig egy kérdést tettem fel és kaptam rá 2 választ.
2012. jún. 2. 12:01
 12/43 A kérdező kommentje:

#5 az ám!

Mikor férfiaktól vársz választ, de a nők egyszerűen nem bírják megállni, hogy ne írják le, hogy "szerintem..." vagy "az én férjem..."

Meg ez a "mikor kéri meg a kezem?", hát felsikítok!

Az esküvőt ezek szerint csak nők szervezik. A férfiak csak az önrészt adják bele, a nő meg fizet mindent.

Itt kérdezik meg hány fős legyen, és jöjjön-e az anyós, vagy a párjuk exe. A vőlegénynek SEMMI beleszólása.

Legutóbbi kis szösszenet, ami után belekarmoltam a falba:

Egy kis hölgy kérdezte, hogy a huszonévesek hogyan tudják megoldani az összeköltözést anyagilag. Egyik NŐ válasza "mi már megoldottuk". WOW! Ezzel aztán kihúzta a kérdezőt a sz@rból!

2012. jún. 2. 12:01
 13/43 anonim ***** válasza:
49%
Mert a férfiaknak jó dolguk van,csak dolgozniuk kell és ennyi,a neheze nem rájuk hárul,mint pl a gyereknevelés.A férfi csak az anyagi terhet cipeli,a nő viszont mindent.A nőnek kell gondoskodni a családról lelkileg és az sokkal súlyosabb feladat,amit persze egy férfi nem érthet meg soha.Pedig föl lehetne fogni ésszel,van olyan,akinek sikerül és ez ritka.Persze mindenhol vannak kivételek,de többnyire ez a helyzet szerintem.
2012. jún. 2. 12:03
 14/43 anonim ***** válasza:
76%
A nők és férfiak különböznek felfogásbelileg,ez van.Nekik kell az együttérzés,érzékenyebbek.
 15/43 anonim ***** válasza:
61%
A nők szeretnek összefogni és másokat lealázni. Ezen alapul ez a témakör. 10-ből 8 kérdés olyan, hogy egy férfit osztanak, hogy bunkó,lusta,agresszív vagy egy nőt, hogy mekkora ribi. Ilyenkor marha nagy összetartás van köztük, de nem csak itt ilyenek,hanem a való életben is. Persze soha nem ismernék ezt el, de a mások iránt érzett irigység és lenézés nagyon jól összekovácsolja őket.
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Azt én is észrevettem, hogy ha a történet, ami a kérdésben van nem brazil szappanopera-szerű, akkor alig válaszol valaki.. Szerintem ez olyan, mint hogy a mónika show-nak is volt nézőközönsége, mert a story magazint is vásárolja valaki, na ugyanazok hőbörögnek itt mások életében és pénztárcájában turkálva. Valami furcsa kielégüléshez jutnak azáltal, hogy más élete sem tökéletes, vagy nem tudom. Nekik rossz, és örülnek, hogy másnak is.
2012. jún. 2. 12:04
 17/43 A kérdező kommentje:

Na, most kifakadt belőlem :D

Másik kedvenc:

Milyen papírok kellenek a házasságkötéshez:

1. ezt már a kiscsoportosok is tudják

2. hivatalos ügyekben az illetékes hivatalnál kell érdeklődni, mert a gyk-n még nem volt olyan, hogy mindenki ugyanazt írta volna.

2012. jún. 2. 12:05
 18/43 A kérdező kommentje:
16 nagy igazságot írt. Ebben tényleg van valami mocskos kielégülés.
2012. jún. 2. 12:06
 19/43 anonim ***** válasza:

Látszólag a nők többet agonizálnak. A nők előre meg akarnak mindent szervezni és biztosra menni (ami amúgy képtelenség) a férfiak pedig úgy vannak vele, hogy ráérünk akkor, ha itt az ideje. Szerintem a férfiak is szoktak agonizálni, csak nekik más a természetük, ők nem beszélik ki akárkinek a problémáikat. Ha akad egy barát, vagy munkatárs, akivel jóban van, esetleg elmondja, de nem tartja célravezetőnek, hogy mindenhonnan kapja az infókat, ami aztán csak jobban elbizonytalanítja.

Másik, hogy a nők talán nehezebben viselik a megoldatlan dolgokat, és abban bíznak, hogy kapnak itt olyan választ, amitől megnyugodhatnak és tovább tudnak lépni, ezzel keresve egy újabb problémát.

A lelkiismeretességet, mint okot kizárnám, mert egyformán lehet lelkiismeretes férfi és nő, vagy egyformán lehet beleszarós mindegyik. Én mondjuk nőként a beleszarós kategória vagyok, mert már annyi probléma összegyűlt, hogy már nem leszek előrébb, ha agyalok rajta, majd minden megoldódik a maga idején.

Ezeken az esküvős témákon én is mindig kiakadok, de egyébként én esküvői meghívókkal foglalkozom és jól tudom ,hogy mit össze szoktak variálni. Nekem elhiheted, hogy nem csak a nő, hanem a pasi is. Sőt, azt figyeltem meg, hogy sok mindent a férfiak intéznek. Sok esetben ők hívnak fel, ha reklamáció van, azt is ők intézik, magába az esküvőszervezésbe is aktívan kiveszik az részüket.

2012. jún. 2. 12:07
 20/43 anonim ***** válasza:
76%

Mert így találta ki a természet, azért.

Miért kell ilyen kérdéseket kiírni?

Miért zavar téged ez?

Ha ennyire megcsömörlöttél, miért olvasod?

Ez a "férfi dolgozik az asszony meg unatkozik" duma gyomorforgató. Tudjátok, ha legalább az asszony nem agyalna néha, hogy hogyan lehetne jobb a házasság, akkor meg azért sírna a szátok, hogy "jaaj a feleségem leszarja a kapcsolatunkat, mi a baj? "stb stb...

Ja és még valami. Mivel a férfit marhára nem érdeklik a külsőségek pl egy esküvőn, ezért kénytelen a nő eldönteni, hogy milyen zene szóljon.

2012. jún. 2. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!