Észrevettétek, hogy nagyságrendekkel több nő ír ide, mint férfi?
A nők aggódnak többnyire a párkapcsolatukért. Ők akarnak rendet tenni a családban, ha gond van. Ők írnak, ha gond van a gyerekkel, az anyóssal, a házastárs haverjaival. Ők féltékenykednek. Ők agyalnak az esküvőszervezésen, stb...
Ez vajon miért van?
Azért mert lelkiismeretesebbek?
Azért mert túlagónizálnak mindent, és mindenen problámáznak?
A férfiaknak vajon nincs gondjuk? Vagy megoldják maguk? Vagy lazára veszik a figurát, és nem tobzódnak?
Tényleg évek óta olvasom a Gyk-t, és mostanra csömörlöttem meg a "Szerintetek milyen zene szóljon a bevonuláskor, és mit csináljak az anyósommal, mert piás lesz, és jó lesz ez a ruha, és meghívjuk a párom exét, de lehet, hogy aznap menstruálni fogok, és vajon nem csal meg után, mert sokat van a haverjaival, ahol rámászik egy lány, szerintetek?" jellegű kérdésektől.
#5 az ám!
Mikor férfiaktól vársz választ, de a nők egyszerűen nem bírják megállni, hogy ne írják le, hogy "szerintem..." vagy "az én férjem..."
Meg ez a "mikor kéri meg a kezem?", hát felsikítok!
Az esküvőt ezek szerint csak nők szervezik. A férfiak csak az önrészt adják bele, a nő meg fizet mindent.
Itt kérdezik meg hány fős legyen, és jöjjön-e az anyós, vagy a párjuk exe. A vőlegénynek SEMMI beleszólása.
Legutóbbi kis szösszenet, ami után belekarmoltam a falba:
Egy kis hölgy kérdezte, hogy a huszonévesek hogyan tudják megoldani az összeköltözést anyagilag. Egyik NŐ válasza "mi már megoldottuk". WOW! Ezzel aztán kihúzta a kérdezőt a sz@rból!
Na, most kifakadt belőlem :D
Másik kedvenc:
Milyen papírok kellenek a házasságkötéshez:
1. ezt már a kiscsoportosok is tudják
2. hivatalos ügyekben az illetékes hivatalnál kell érdeklődni, mert a gyk-n még nem volt olyan, hogy mindenki ugyanazt írta volna.
Látszólag a nők többet agonizálnak. A nők előre meg akarnak mindent szervezni és biztosra menni (ami amúgy képtelenség) a férfiak pedig úgy vannak vele, hogy ráérünk akkor, ha itt az ideje. Szerintem a férfiak is szoktak agonizálni, csak nekik más a természetük, ők nem beszélik ki akárkinek a problémáikat. Ha akad egy barát, vagy munkatárs, akivel jóban van, esetleg elmondja, de nem tartja célravezetőnek, hogy mindenhonnan kapja az infókat, ami aztán csak jobban elbizonytalanítja.
Másik, hogy a nők talán nehezebben viselik a megoldatlan dolgokat, és abban bíznak, hogy kapnak itt olyan választ, amitől megnyugodhatnak és tovább tudnak lépni, ezzel keresve egy újabb problémát.
A lelkiismeretességet, mint okot kizárnám, mert egyformán lehet lelkiismeretes férfi és nő, vagy egyformán lehet beleszarós mindegyik. Én mondjuk nőként a beleszarós kategória vagyok, mert már annyi probléma összegyűlt, hogy már nem leszek előrébb, ha agyalok rajta, majd minden megoldódik a maga idején.
Ezeken az esküvős témákon én is mindig kiakadok, de egyébként én esküvői meghívókkal foglalkozom és jól tudom ,hogy mit össze szoktak variálni. Nekem elhiheted, hogy nem csak a nő, hanem a pasi is. Sőt, azt figyeltem meg, hogy sok mindent a férfiak intéznek. Sok esetben ők hívnak fel, ha reklamáció van, azt is ők intézik, magába az esküvőszervezésbe is aktívan kiveszik az részüket.
Mert így találta ki a természet, azért.
Miért kell ilyen kérdéseket kiírni?
Miért zavar téged ez?
Ha ennyire megcsömörlöttél, miért olvasod?
Ez a "férfi dolgozik az asszony meg unatkozik" duma gyomorforgató. Tudjátok, ha legalább az asszony nem agyalna néha, hogy hogyan lehetne jobb a házasság, akkor meg azért sírna a szátok, hogy "jaaj a feleségem leszarja a kapcsolatunkat, mi a baj? "stb stb...
Ja és még valami. Mivel a férfit marhára nem érdeklik a külsőségek pl egy esküvőn, ezért kénytelen a nő eldönteni, hogy milyen zene szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!