Észrevettétek, hogy nagyságrendekkel több nő ír ide, mint férfi?
A nők aggódnak többnyire a párkapcsolatukért. Ők akarnak rendet tenni a családban, ha gond van. Ők írnak, ha gond van a gyerekkel, az anyóssal, a házastárs haverjaival. Ők féltékenykednek. Ők agyalnak az esküvőszervezésen, stb...
Ez vajon miért van?
Azért mert lelkiismeretesebbek?
Azért mert túlagónizálnak mindent, és mindenen problámáznak?
A férfiaknak vajon nincs gondjuk? Vagy megoldják maguk? Vagy lazára veszik a figurát, és nem tobzódnak?
Tényleg évek óta olvasom a Gyk-t, és mostanra csömörlöttem meg a "Szerintetek milyen zene szóljon a bevonuláskor, és mit csináljak az anyósommal, mert piás lesz, és jó lesz ez a ruha, és meghívjuk a párom exét, de lehet, hogy aznap menstruálni fogok, és vajon nem csal meg után, mert sokat van a haverjaival, ahol rámászik egy lány, szerintetek?" jellegű kérdésektől.
És 20. hozzászólóként megérkezett a NŐ, aki megszemélyesíti azt a tipikus "gyk-s nő""-t, akikről eddig beszéltünk.
Hát drágám, köszönjük a felvilágosítást. Tudom, hogy szemét vagyok a kérdésem miatt, és a fr@ncnak vagyok itt. Igazad van. Abban is igazad van, hogy a nők csak azért járnak ide, hogy megoldják az élet gondjait, amit azok a fránya (phü-phü) férfiak okoznak.
Éljen a GYK-Családi kapcsolatos hölgyek!
Éljen a menyország!
Éljen a vattacukor!
Noha Szőrgombóc is valahol védi a hölgyeket, neki igazat adok.
Azért mert van logika abban, amit mond. Nem föcsög, nem köpköd, hanem véleményt nyilvánít, kulturáltan.
Még valami 20-as:
a nő "kénytelen" dönteni az esküvőt illetően? Mintha ez nekik nem lenne mini-orgazmus. Amint megvan az időpont ámokfutásba kezdenek.
Nem vagyok az a NŐ. Csak tudod engem meg az idegesít, hogy itt mindenki jobban tud a másiknál mindent, osztja arctalanul az igét arról, hogy az ide járó nők milyen idióták, biztos unatkoznak amíg a férfi az ekét húzza.
Itt nem lehet hiteles képet kapni arról, hogy milyennek is az idejáró nők. Vannak akik valóban szórakoznak, vannak akiknek tényleg nagy problémájuk van, vannak akik meg sem mondják a nemüket mégis egyből nőre asszociálnak.
Igazad van abban, hogy a nők drámáznak és túlbonyolítanak mindent, de ez téged, NŐT miért bánt? Örülj, hogy te lazább típus vagy. De tartom magam ahhoz, hogy ezt a természet hozta így, az evolúció. Nem hiszem, hogy ezt túl kéne ragozni.
24,
legyen tiéd az utolsó szó.
Most megyek és megkorbácsolom magam.
Csúnya én, csúnya én!
Azért van itt több nő, mert családi problémák általában anőket terheli. A pasik maximum a szexszel kapcsolatos dolgokat írnak ide.
Megnézitek, ez egy intelligens oldal.
Ha megnézitek a szex/szerelem-részt, oda nagyrészt pasik írogatnak, mert csak ehhez értenek. Oda már nem is járok, mert annyira alacsony a színvonal.
Nem fogalmaztam pontosan.
A gond nem az, hogy a nők idejárnak, és tanácsot kérnek. Én is már kértem.
A gond inkább az, hogy sokszor (de nem minden esetben)piszlicsáré hülyeségeken agyalnak. Vagy ha tényleg nagy a gond, akkor is olyat kérdeznek, amire nem tudhatjuk a választ, csak találgathatunk. Pl.: "Szerintetek megcsal?" Igen-nem. Ennyi.
"Mert a férj dolgozik" HAHAHA
Nézzetek fel a számtech részlegre másról sem szól az élet mint MMORPG, RPG, Mondanátok olyan játékot ami...
Elmondom én nektek egyik nem se jobb a másiknál. A nők kötekedőek, a férfiak lesz@rják a dolgokat. Nem tudom melyik a hasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!