Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nem férfi az...

Szerintetek is nem férfi az ki bántalmaz egy nőt?

Figyelt kérdés

Engem a volt párom folyamatosan bántalmazott ütött vágott.

A többi egy másik kérdésben fogalmaztam meg ahol többet olvashatok az életemről. Igy szól / mit tegyek lesz valaha nyugtom/ Család- válás téma körben!

2012. jún. 1. 11:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
van olyan szolgálat ami kiemel innen,és segitenek máshol új életet kezdeni.
2012. jún. 1. 12:00
 2/23 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem van az a helyzet, amikor a nő kiprovokálja, mert egy igazi hárpia és a férfi is emberből van, nem bírja megállni. Mondjuk tartósan az ilyen kapcsolatnak nincs értelme, de mondjuk búcsúzóan kapna egy fülest a nő, azt totál megérteném.

Nekem apám volt, hogy megütötte anyám, de megérdemelte. Nem dolgozott, piált, miatta égett a képünk, valamint undorító módon kötekedett. Pl. apám apjának halálakor, mikor hazaért a temetés intézéséből, akkor is belekötött, gúnyolódott. Aki ilyen helyzetben megállja, hogy nem üt, minden elismerésem. Én megértettem apám.

Azt szokták mondani, nem férfi, aki megüt egy nőt. Elfelejtik, hogy némelyik nő meg már tett eleget, hogy már nem minősül nőnek...

2012. jún. 1. 12:00
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki a nála gyengébbet,védtelenebbet,kiszolgáltatottabbat bántja,az nagyon gyenge jellemre vall.Nem is tudnám embernek nevezni az ilyet.Engem is sokat bántott apám,amikor kisgyerek voltam.Most,ahogy felnőttem és megismertem,hogy igazából milyen ember,egyre nagyobbat csalódtam benne.Szánalmas.Őszinteség egyenlő a nullával,folyamatosan tagad,ha egy kis hibát követett el,azt nem képes beismerni éveken(!) keresztül,akármiről is van szó.És nagyon befolyásolható.A pénzért bármit megtesz,mint egy kis prosti.Én nem vagyok rá büszke.És a legtöbben,akik visszaélnek más rossz helyzetével,szerintem mind ilyen gyenge jellemek.Azért bántják a kisebbet,mert egyedül nem képesek helyt állni.Fogadjunk,a te férjed sem mer odaállni egy nála egy súlycsoportban lévőhöz és beszólni neki,mert tőle fél.Egyszerűbb egy gyereken és egy nőn levezetni a feszültséget.Ehhez szerintem pofa kell.
2012. jún. 1. 12:01
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"folyamatosan bántalmazott ütött vágott"

...

Egyszer tegye meg valaki, többé nem lát!

Ha probléma van egy kapcsolatban és ha még az asszony a ludas, akkor sem a verés a megoldás! Akivel nem lehet megbeszélni és megoldani problémákat, azzal nem érdemes folytatni a kapcsolatot! Kompromisszumokat kell hozni, de hogy valakinek verést kelljen eltűrnie kompromisszumként, olyan nincs!

Ne legyetek hülyék! Egyszer megtörténik ilyen, akkor ne tűrjétek el még egyszer és többször sem!

Nem, az ilyen az nem férfi...

2012. jún. 1. 12:06
 5/23 anonim ***** válasza:
44%

Van az a szitu, amikor kezet emel rád és elcsattan egy pofon. Mi sem vagyunk sérthetetlenek és angyalkák. Mit ahogy adott esetben szemrebbenés nélkül képentörölnénk őket.

De ha ez rendszeres ütlegelés, az már nem normális szint.

(még nem olvastam a másik kérdésed)

2012. jún. 1. 12:06
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

...és nem normális nő az aki hagyja....

Miért hagytad? Engem egyszer ütne meg, és azonnal szakítanék. Nem normális az aki hagyja magát verni.

2012. jún. 1. 12:07
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

Nőként mondom: van az a helyzet mikor igenis megérdemel a nő egy jól irányzott pofon. A nők egy része erősen visszaél azzal, hogy nő és brutálisan provokálja a férfit. Csak azt nem értem, ha gyenge jelleműnek nevezik azt a férfit aki idegességében leoszt egyet a nőnek, miért nem nevezik gyenge jelleműnek azt a nőt aki szintén idegességében felpofozza a férfit?!

20N

2012. jún. 1. 12:10
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő provokál, hisztizik, ott kell hagyni a fenébe. De megütni, az gáz...!
2012. jún. 1. 12:12
 9/23 anonim ***** válasza:
55%
Azoknak akik szerint megérdemli az ütést a nő. Én is felpofozhatlak titeket ha nem tetszik ahogy viselkedtek? Senkinek nincsen joga bántalmazni a másikat. Ha annyira elviselhetetlen valaki akkor véget kell vetni a kapcsolatnak. Röhejes amikor felnőtt ember akarnak megnevelni.
2012. jún. 1. 12:17
 10/23 anonim ***** válasza:
Aki csak erőszakkal tud elérni valamit,annak nincs elég IQ-ja,tehát ostoba.Ki akarnak egy ilyen emberrel összejönni egyáltalán?
2012. jún. 1. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!