Az apám iszik és néha bántalmaz minket. Mit tegyek? (Folytatás lent)
anyádnak itélik a lakást és apád a fizetése felét kifizeti gyerektartásba. gondolom most se ad többet haza. Valamit akkor anyukád egyedülfogja nevelni a gverekeket, több lesz a családija.
Feljelentés és adja csak be szépen a válópert.
Ma reggel arra ébredtem hogy a 18 éves testvéremet verte és anyát is azzal zsarolta hogy megveri...
És köszönöm a kommeteket.
Szia! Csak azt tudom mondani kérjetek segítséget.Én is így éltem a gyerekkoromat, 36 éves vagyok de a dolgok nem változtak. Ne bízz abba hogy egyszer majd megváltozik. NEM FOG!!!! Sajnos mikor én ilyen idős voltam nem volt net, fórum, nem voltak erős férfiak a családban , szinte mindenki magunkra hagyott minket.3 évvel fiatalabb a húgom, anyám és én volt hogy éjszaka menekültünk a mezőn, bújkáltunk a padláson mert meg akart ölni minket, ránkgyújtai a házat.7-10 éves fejjel rettegés volt minden napon ahogy hazafelé mentem az iskolából már az ájulás kerülgetett, hogy mi lesz ma. Rendszeresen jártam iskolába kék-zöld foltokkal, de mindenki szemet hunyt felette. A húgom arcát karácsonykor varrták össze mert, megverte őt lapáttal.Pedig már 30 éves.Elköltözött. Én 10 éve, férjhez mentem gyönyörű családom van és boldog lennék ha nem kéne mindig anyuért agódni.Apámmal ma már csak anyu miatt beszélek vagy találkozom.MInidg azt gondoltam, csak az ital miatt ilyen, de azért biztos szeret engem hiszen a lánya vagyok.Aztán eljött hozzánk, beszélgetett a férjemmel és ellátta néhány jó tanáccsal hogy szerezzen nőket úgy hogy én ne tudjam meg. Hiszen amit az ember nem tud az nem fáj. Itt jöttem rá, hiába voltam én a nagy kék szemű, fürtös hajú gyönyörű kislány soha az életbe nem szeretett. Csak arra kellettünk neki, hogy meglegyenek a szükségletei, legyen miből inni, hiszen évek óta csak iszik nem dolgozik.
Szóval MENEKÜLJETEK!Ne várjatok semmire !!! Ma már több szervezettől, családsegítőktől lehet segítséget kérni nem úgy mint az én időmben. Ne szégyeljetek segítséget kérni, nem a Ti szégyenetek ez hanem az ŐVÉ!! Vedd rá anyukád hogy változtasson, kér segítséget a gyermekvédelemnél. Csak ne tűrj, mert nem lesz jobb!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!