Mit bámul állandóan az apám? Nagyon zavar.
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok,együtt élek a szüleimmel.Apám állandóan bámul.Már nincs kedvem kimenni a konyhába ha ott van mert néz.Nagyon zavar engem.Mikor meg idegen helyen vagyunk,együtt a család,(pl ballagás,vagy akár bevásárló központ),jön ,közelít és hozzám is ér mikor anyu nem figyel,én meg eloldalazok.Már nincs kedvem háttal lenni se neki mert tudom hogy les.Az agyam elszáll.2012. máj. 19. 17:20
1/14 anonim válasza:
Faterod mennyi idős? Szerintem tegyél neki célzásokat, hogy ezt ne csinálja. Az is lehet, hogy nem veszi észre magát.
2/14 anonim válasza:
Hát erre nem tudok okosat irni...Én kerülném,nem tudod megoldani,hogy elköltözz otthonról?
Valószínűleg tetszel neki..
4/14 A kérdező kommentje:
60 éves lesz. Amúgy nővéremet is így nézi,ő nem édes gyereke,csak én meg a hugom.Hugom 20,vele jól el tudnak beszélgetni és őt nem bámulja.
2012. máj. 19. 17:43
5/14 anonim válasza:
Lehet, hogy csak ennyire büszke, hogy van egy gyönyörű 30 éves lánya. Biztos azt találgatja, h ki lehet az igazi apa, mert nem tudja elhinni, hogy ő ilyen tökéleteset nemzett.
Ez volt a naiv verzió.
A nevelőapád, vagy az igazi? Semmiképp nem helyénvaló dolog. Menj férjhez, vagy költözz a párodhoz, valószínűleg ő is bámulni fog, de az teljesen természetes dolog lesz.
6/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Az utolsó soromat már megválaszoltad korábban, az törölve.
7/14 A kérdező kommentje:
Nekem ő az édesapám.És mindig a fenekemet nézi,meg a nővéremnek is.Nem hiszem hogy véletlen odatéved a szeme állandóan.Évek óta ez van.Hát igazság szerint nincs társam.Nővéremnek meg könnyű,mert csak néha jönnek el hozzánk látogatóba.Tudom h nem lesz semmi ,tudom h ő nem olyan.Egyszerűen csak zavar a helyzet,nagyon rossz érzés.
2012. máj. 19. 17:56
8/14 anonim válasza:
Ha ilyen csinos vagy, hogyhogy nincs párod? Vagy ha van, akkor mit szól mindehhez, ha tud egyáltalán róla?
9/14 anonim válasza:
Elgurult a gyógyszere a faternak... 30 évesen azért már nem biztos hogy a szüleiddel kéne lakni.
10/14 anonim válasza:
@Pro Bettor
Te hol laknál ha nem tudsz hová és miből elköltözni?
Nagyon sok ember nem szórakozásból lakik otthon ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!