Zavar, ha a pároddal állandóan flörtölnének facebookon?
Figyelt kérdés
Kirak bármit és egyből 5-7 kispXcsa lájkolja és kommentelgeti (félreérthető megjegyzésekkel).2011. máj. 31. 23:01
1/45 anonim válasza:
Engem zavarna. De az én férjem hálistennek nincs fent a Facebook-on.. se egyéb más oldalakon :)
2/45 anonim válasza:
engem r*hadtul zavar, és nála is ez van
3/45 anonim válasza:
mark86
zavarna,de ha a kapcsolat rendben van akkor a párodat kéne zavarnia és elhárítani a hasonló közeledéseket!
4/45 anonim válasza:
Természetesen zavarna. Nem lennék hisztérikusan féltékeny de biztos leülnék megbeszélni vele h ezzel mi a célja. 24L
5/45 A kérdező kommentje:
Ő nem foglalkozik vele, csak nevet rajta. Üziket is megmutatja, elmeséli amit írtak. (Rendbe a kapcsolatunk, bízom benne)
De mégis engem nagyon idegesít!!!
2011. máj. 31. 23:07
7/45 anonim válasza:
Lehet,hogy ezért csinálja, mert téged idegesít? Miért csinálja ezt a párod? Mással nem tud szórakozni? Mondjuk veled.Ennyi ideje és energiája van? Engem nemhogy zavarna, lapátra tenném, az biztos!
8/45 anonim válasza:
Ha már nagyon félreérthető kommenteket írnának a kiírásához írnék én is pár szót félreérthetetlenül, mondjuk "szerelmem" megszólítással, ő meg valószínűleg hasonlóan válaszolna rá, a többieket, meg úgysem venné figyelembe, az adatlapján meg kint van, hogy a felesége vagyok. Ennyi, el van intézve, én vagyok az alfatyúk, tovább nem idegeskednék. :)
9/45 anonim válasza:
Alfatyúk...ez mindent visz, nagyon tetszik.:D
10/45 anonim válasza:
Én leülnék vele megbeszélni a dolgokat és ha nem változtat a dolgok állásán papucs neki, mert ha téged zavar és amint írod szerintem direkt féltékennyé akar tenni, ez felér már egy kokettálássál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!