Tudom, hogy ez nem annyira fontos de: a tegnap volt a szulinapom es a facebookon az uzenetfalam tiltott (nem latja senki), erre az egyik baratnom azt kerdezte ma:" Mondta neked valaki, hogy "Isten eltessen! ""?
Egy masik csaj nagyon elcsodalkozott a mondatan, erre a baratnom hozza fuzte:"Hat ha nem annyira nepszeru! "
Azt meg megemlitenem, hogy elegge jol elvagyok ezzel a baratnommenl, de nem esett jol a megjegyzese, es az is igaz, hogy nem vagyok annyira nepszeru mint o (sot nem torekszem nepszeru lenni, sem arra, hogy szamtalan baratom legyen)! Ti, hogyan reagaltatok volna erre?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:56
Nem hiszem, hogy a batyad vagyok (lany vagyok).
Utolsonak:Koszonom szepen!
szia:)
ne foglalkozz ezzel:) figyu...akinek 4524512845 ember ír az üzifalára, az nem több azzal, mert lehet, hogy jórésze felszínes...és csak úgy írja...
sokkal jobb, ha vki szívből írja vagy mondja neked:)
bunkóság volt a bnődtől...ha tudja milyen vagy, ezt nem kellett volna írnia...
de ne gondolkodj ezen, mert már el is felejtették...és nem fog erről már senki véleményt mondani:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
szerintem ez attól függ ki mennyire "él" a neten akit sokan látnak mindenféle sz--rsággal kérkedni hamarabb észreveszik.Aki meg úgy megbújik a többiek között nem igazán.Attól még nem hiszem h te kevésbé szertehető lennél,és ezek mind felszínes dolgok szerintem ne erre adj.
A barátnőd meg szimplán rosszindulatú,ha kicsit is jóérzéssel lett volna feléd nem mond ilyen primitív megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!