Ha egy 26 éves férfi, egy alig 16 éves igen csak kislánnyal jár akkor, vannak benn pedofil hajlamok?
Szerintem sincs ebbe semmi rossz. Több ilyen kérdés volt már, nagy korkülönbséggel, jó-e vagy rossz, a pár tudja megítélni. Ha a 26 éves férfi gyerekes még, és a lány érettebb koránál akkor még működhet is.
Az exemmel pont így jöttünk össze, ő 26, én 16. csak aztán én felnőttem, ő nem :) 6 évig voltunk együtt.
'Jót nevetnének rajtad a zsaruk.'
az biztos is:D Nem is akarnám, nincs nagy közöm hozzá.
Hát a 10 év nem tűnik úgy rossznak, ha 18 és 28, de azért most gondold el egy 24 éves férfinak valószínű más vágyai is vannak,mintsem egy nyolcadikos kistini lánnyal, aki még jócskán az életét éli, kézen fogva baktatni... Erre meg még nem felnőtt egy 14 éves lány.!
Tegyük hozzá a lány, még a mai napig most 16 évesen is, letagadhatna a korából egy olyan 1 vagy másfél évet, mert 15-nek hittem a születésnapján, de közben 16 volt.
Na az előző komment elég viccesen hangzik: )
Szóval arról írtam igazából, hogy a srác látszólag egy perverznek mondható, szexéhes fazon:D
Nem tudtam jobban megfogalmazni.!
Sajnos a mai tini lányok zöme kikent kifent rib@nc, koruknál sokkal többnek néznek ki, és úgy is viselkednek.
Ne az Édes Annára gondoljatok, ha egy 16 éves lányra gondoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!