Mi helyes szerintetek? 2éves kislánnyal az apuka melyik wc-be menjen nyilvános helyen? Nöi vagy férfi?
A férfi mégsem mehet be a női mosdóba.
A féribe, de lehet felvenném, és óvatosan mennék, majd sietve, nehogy olyat lásson a kislány, amit nem kéne. Be egy fülkébe, pisi és gyorsan ki.
Anya a kisfiúval egyértelműen a lányba.
Hű, ez jó kérdés. Hát egy normális felfogású társadalomban az mondanám, hogy a nőibe. Már csak azért is, mert a wc fülkéken kívül semmit nem láthat egy férfi. Kivül ugye csak kezet mosunk, és felöltözve tesszük ezt. A fülkébe meg úgysem lát be. Mi van abban, ha bemegy egy férfi egy kislánnyal és megpisilteti?
A férfi wc viszont ugye inkább fakkokból áll. Ott azért a kislány akarva akaratlanul láthat valamit, hozhatja kellemetlen helyzetbe az apukát.
Én speciel ebben a szituban ki se akadnék a pasin a női wc-ben. Sajnos vannak nők akik nem így látják, és jajj annak a férinak aki beteszi a lábát.
Így tényleg marad a bokor. Bár mondom, nem hiszem, hogy ez a legjobb megoldás.
Én meg azt mondom, a nőibe.
Nem is értem. Én biztos nem szólnék soha egy apukára sem a női mosdóban, ha behozza a kislányát. Jajj, ugyan már, mégis mit csinálna, kukkolna?
Nekem 2 kislányom van, sosem engedném a férfi wc-be őket. (Amúgy, ha lehet, én se viszem be semmilyen nyilvánosba őket de ha menni kell, akkor nincs mese. Ja, és télen, mínusz 10 fokban a bokor sem megoldás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!