Hol pisiljen a fűbe vagy a nyilvános WC-be?
Mivel törlöd le előző? Úgy gondolom nincs fenntartásod,ha egy törlés után ráülteted.
Az én lányom sehol sem ül rá,vagy fűbe pisil,ha mínusz is van,vagy felhajtom az ülőkét és felguggultatom a csészére,de hozzá sem érhet semmihez.
Fiaim vannak és nekem is a szabadtéren szimpatikusabb :)
Amúgy hiába tűnik egyszerűbbnek a fiúk pisiltetése, egyáltalán nem az!
Először is, ugye fel kell hajtani az ülőkét, tehát ahhoz hozzá kell nyúlni, brrrrrr! Aztán ahhoz, hogy fölérje és rendesen beletaláljon, eléggé közel kell állnia a kagylóhoz. Itthon mindig hozzá is ér közben a combja, pedig van egy kis fellépője is. Ha meg nagyon előrehajol, akkor ugye könnyen elveszítheti az egyensúlyát.
Jaj, mi elég sokat szenvedünk emiatt, ráadásul még csak 5 éves, de már nem hajlandó bemenni a női wc-be, így ha velem van, akkor tiszta stressz az egész!
Arról nem is beszélve, hogy amíg a wc-vel vagyok elfoglalva, a 2 éves öccse közben mindent összefogdos...
Szóval köszönjük a nyilvános wc-ket, jómagam csakis azokat használom, de a gyerekeimet még egy ideig inkább a fűbe pisiltetem.
Látom nem csak én kínlódok a pisiltetéssel. :)
28 hónapos a fiam és nálunk az a baj, hogy egyszerűen nem tudom úgy tartani (ő meg pláne nem) a fütyijét, hogy egy kicsit se legyen pisis a nadrágja. Ha bokáig húzom le azért lesz pisis, ha csak kiveszema fütyit, akkor azért, ráadásul ő előrehajol (közben kinyomja a popsiját) mert nézni szeretné, de így végképp becsurog. Na de tudom nem a technika volt a kérdés....
Én fűben szeretem pisiltetni, de most már hideg van.
Ha wc-be kell mennünk, akkor:
1. leterítem papírral és ráül
2. állva pisil, de az ülőkére állítom
Ezek beváltak, az állós jobban, mint az ülős (ülve is kipisil a wc.ből és bele a nadrágja hátuljába).
Fűbe.
Egyébként nem törlöm le a deszkát, mert hozzá sem érünk pisiléskor. Ha kakilnia kell, akkor a "bírd ki hazáig" jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!