Hogy Wc-ztetitek a gyerekeket nyilvanos WC-ben?
Figyelt kérdés
Probaljuk elkerulni, de epp mostansag lett szobatiszta, es elkepzelheto, hogy meg nem ugy tudja visszafogni, mint egy felnott.2011. máj. 13. 22:33
1/11 anonim válasza:
Sehogy. Lehet kapni eldobható bilit, inkább arra ültesd rá!
2/11 anonim válasza:
Fertőtlenítős kendő, meg papír wc ülőke van nálam mindig.
Ja, meg persze zsepi és popsitörlőkendő is elégséges mennyiségben, jól jön, ha nincs wc papír, meg kézmosás után is.
én vettem eldobható papírbilit is ,de végül sosem használtuk.
3/11 anonim válasza:
az én Anyukám azt csinálta mikor kicsi voltam,hogy telepakolta a wc deszkát papírral, és akkor leülhettem ,és minden rendben volt. (egyébként a mai napig ezt csinálom)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem is hallottam meg ilyenekrol. Hol lehet ezeket megvenni?
2011. máj. 13. 22:46
5/11 anonim válasza:
Én mindig föléje tartom, és célzunk. Még lefertőtlenítve és leteregetve sem ültetném rá
6/11 anonim válasza:
minden drogériában lehet kapni ilyesmit, de én múltkor patikában vettem (bár ott jóval drágább sajna)
amúgy a dm-ben szoktam, mert ott a kuponos kedvezményekkel elég kedvezően vásárolok
7/11 anonim válasza:
En sem ultetnem ra soha, barmilyen fertotlenitovel fertotlenitem...
Engem anyukam mindig a wc fole tartott, mikor pici voltam. Szerintem.sokkal higienikusabb es egyszerubb megoldas.
8/11 anonim válasza:
Mivel fiúk, kicsit könnyebb a dolgom, ráállítom őket a vécére és úgy pisilnek. kakilni szintén így, ráállnak az ülökére és a vécé fölé guggolnak.
9/11 anonim válasza:
Körberakom a vécédeszkát papírral vagy méginkább kéztörlővel, mert az vastagabb és szélesebb, és arra ültetem rá. Én magam is így szoktam, mert nem igazán tudok fölé guggolni, beremeg a térdem, így viszont kényelmes, és még soha nem kaptam el így fertőzést.
10/11 anonim válasza:
Papir az ülőkére.ha most ráálitanám adeszkára,hogy mondom el neki késöbb h nem ez a normális??:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!