Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Pedofilia"? Üdv.! Sajnos ismerek egy olyan személyt (férfi 32 éves) akiről kiderült, h egy 15 kislánnyal jár. Bár nem biztos, hogy járnak lehet csak kavarnak, de sajnos szexelnek. A kislány anyja tud róla és örül, hogy boldogok.
Lehet, hogy egy normális felnőttnek egy 15 éves lány kislány, de maga a pedofília csak arra vonatkozik, aki testileg éretlen (azaz nemileg éretlen testű) gyermekekre jön nemi izgalomba
a nemi érés olyan 11-13 éves korban szokott lenni, úgyhogy pedofíl aki 12 évesnél fiatalabb gyerekkel közösül
Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év, a törvény azt bünteti feltétlenül aki 14 éves kor alattival kerül szexuális kapcsolatba
azon felül csak akkor van eljárás ha a lány, vagy szülők feljelentést tesznek, és a férfi nagykorú
elítélni valszeg akkor fogják bármire ha a lány ellene tanúskodik, és azt mondja, hogy ő nem is akarta igazán, csak a férfi erőltette
amúgy nekem is volt középsuliban ilyen osztálytársam, de szerintem ez az ő dolga, mármint 14 év felett, ha meg a szülei támogatják, akkor télleg semmi közöd hozzá
Neked ehhez mi közöd van?
Az ő dolguk,te meg törődj a saját dolgoddal!
Lehet hogy féltékeny vagy a lányra hogy 15 évesen boldog párkapcsolatban él?! Vagy mi?
jaj ne legyetek már ennyire magyarok.. nekem is szúrná a szemem ha egy szaki egy hamvas 15éves tinivel kefélne..
nyilván a kérdezőben is van ennyi jó érzés és ezért zavarja..
amúgy meg ha az anyja engedi akkor ennyi.. az egész család 1 elbaszott szardarab lehet.
a szaki meg vagy balf*sz vagy patkány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!