Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Pedofilia"? Üdv.! Sajnos ismerek egy olyan személyt (férfi 32 éves) akiről kiderült, h egy 15 kislánnyal jár. Bár nem biztos, hogy járnak lehet csak kavarnak, de sajnos szexelnek. A kislány anyja tud róla és örül, hogy boldogok.
22:55
Én meg ahhoz gratulálok, hogy sikeresen kijelölted válogatás nélkül kb az első oldal hozzászólást, jó olvashatóan, és még bemásolnod is sikerült. Ez is szép eredmény. Már bocs, de mit ítélkezel így olyan emberekről akikről semmitse tudsz?
Amúgy meg olyat kívánj csak másnak amit magadnak is szeretnél. Aki kúltúráltan válaszol, az megérdemli, hogy kultúráltan ne értsenek vele egyet (amit te már nem érdemelsz meg egyébként, de most nem süllyedek a szintedre ezért)
Én se tartom valószínűnek, hogy a kérdésben szereplő lány egy mentálisan teljesen egészéges, jól felnevelt személy lenne, de nekem nem a gyerekem, ahogy neked se, és a kérdezőnek se, nem ránk tartozik, hogy hogyan nevelték a szülei. Te legyél azzal elfoglalva hogyan neveled a saját gyereked, ne azzal, hogy a másik hogyan neveli az övét. Hasonlóan, amíg nem történt bűncselekémy (és a lány a beleegyezési korhatár fölött van, úgyhogy nem), addig törődjél te is, meg a kérdező is a saját párkapcsolatotokkal, gyereketekkel, stb, ne a másén bíráskodjatok meg ócsároljátok. Attól a tietek nem lesz jobb, és főleg nem azé, akit szidtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!