Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Pedofilia"? Üdv.! Sajnos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Protein5800 kérdése:

"Pedofilia"? Üdv.! Sajnos ismerek egy olyan személyt (férfi 32 éves) akiről kiderült, h egy 15 kislánnyal jár. Bár nem biztos, hogy járnak lehet csak kavarnak, de sajnos szexelnek. A kislány anyja tud róla és örül, hogy boldogok.

Figyelt kérdés
Lehet e a magyar törvények értelmében tenni valamit a férfi ellen?
2011. ápr. 1. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Szánalmas és elítélendő mindkettő. De hol van ilyenkor a kis ribanc anyja? Hogy hagyhatja ezt? Ha nekem lenne egy 15 éves lányom és egy 32 éves faszi próbálkozna nála, biztos, hogy kihúzgálnám a belét, de a csaj is kapna pár atyai pofont.
2011. ápr. 1. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Most miért kell mindjárt leszónli a kérdezőt? Azzal, hogy ezt megkérdezte nem szólt bele senki életébe... Miért nem lehet soha normálisan válaszolni? Amúgy meg engem is zavarna, és ezt se találom normálisnak. Elég gyanús, hogy egy ennyi idős pasinak ennyi idős lány tetszik. Miért nincs még senkije?
2011. ápr. 1. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
hát ti hülyék vagytok b@*dmeg mi a fac.volt 1 osztálytársam 14 éves L összejött egy 47 éves öregemberrel és szült neki 14évesen 2 gyereket vagyis +- 1év.a kis csajnak a szülei meg örülnek meg minden... fuuuu nem hiába magyarok vagyunk 15évesL 32 éves férfival anyááááááááááááám,hányinger,szánalom,szégyen,ti is még neki álltok feljebb hogy mi köze hozzá igaz qrvára nincs köze hozzá de akkor is ba*dmeg szégyelljétek magatokat rühes kibacott magyarok vagyunk AK-47-essel szét kéne lőni a fejeteket facopó barmok.majd ha a ti gyerekeitekkel történik ilyen akkor magyarázzatok mert valjuk be épelméjű szülő ezt nem hagyná akkor ki lenne az aki ráébreszti azta kis qrvát hogy amit tesz az nem jó ha nem a barátnője vagy mit tom én barátja
2011. ápr. 1. 22:31
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

22:55

Én meg ahhoz gratulálok, hogy sikeresen kijelölted válogatás nélkül kb az első oldal hozzászólást, jó olvashatóan, és még bemásolnod is sikerült. Ez is szép eredmény. Már bocs, de mit ítélkezel így olyan emberekről akikről semmitse tudsz?

Amúgy meg olyat kívánj csak másnak amit magadnak is szeretnél. Aki kúltúráltan válaszol, az megérdemli, hogy kultúráltan ne értsenek vele egyet (amit te már nem érdemelsz meg egyébként, de most nem süllyedek a szintedre ezért)

Én se tartom valószínűnek, hogy a kérdésben szereplő lány egy mentálisan teljesen egészéges, jól felnevelt személy lenne, de nekem nem a gyerekem, ahogy neked se, és a kérdezőnek se, nem ránk tartozik, hogy hogyan nevelték a szülei. Te legyél azzal elfoglalva hogyan neveled a saját gyereked, ne azzal, hogy a másik hogyan neveli az övét. Hasonlóan, amíg nem történt bűncselekémy (és a lány a beleegyezési korhatár fölött van, úgyhogy nem), addig törődjél te is, meg a kérdező is a saját párkapcsolatotokkal, gyereketekkel, stb, ne a másén bíráskodjatok meg ócsároljátok. Attól a tietek nem lesz jobb, és főleg nem azé, akit szidtok.

2011. ápr. 1. 23:33
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Kedves utolsó előtti válaszoló, ha már ilyen szépeket kívántál nekem (és mindenki másnak is), akkor kérlek engedd meg hagy gratuláljak a stílusodhoz, igazán nagyot mondtál, és valóban igen intelligensnek tűnsz az összes többi hozzászóló mellett a sok "kisípolandó" szóval, amit használtál! :) Utolsóval egyetértek. Ha szülő lennék alapból nem helyeselnék ha a gyermekem egy ennyivel idősebb pasival járna, de a lány szülei elfogadták, neked, illetve nekünk baromira nincs közünk ahhoz, hogy ők mit csinálnak, ha nekik így jó, hát legyen így jó... Legyen mindenki elfoglalva a saját bajával, ne másnál söprögessen!
2011. ápr. 1. 23:38
 16/20 anonim ***** válasza:
OKÉ rendben
2011. ápr. 2. 00:09
 17/20 anonim ***** válasza:
28%
Semmi közöd hozzá. Liba.
2011. dec. 16. 18:35
 18/20 anonim ***** válasza:
33%
Szörnyű buta kérdező vagy. Azt se tudod mi az a pedofilia, de irigykedni azt tudsz. Helyesen írni se tudsz.
2013. aug. 14. 21:56
 19/20 Nemo4 ***** válasza:
Én nem tudtam volna elképzelni 32 éves koromban, hogy egy 15 éves taknyos lánnyal összejönnék. 50 voltam amikor egy 25 éves nővel összejöttem és a mai napig együtt vagyunk, ezt csak amiatt mondom, hohy nem a korkülönbség a lényeg hanem az, hogy mikor kezdődik el. Mert egy 15 éves gyereket nem lehet összehasonlítani egy 25 éves felnőtt nővel !
2021. ápr. 15. 21:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Elképesztő ez a rengeteg rosszindulatú, köcsög, aki itt válaszol. Talán vissza kellene venni az egóból, b+!!!!!!!!!
2021. dec. 11. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!