Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 26 éves férfi, egy...

Ha egy 26 éves férfi, egy alig 16 éves igen csak kislánnyal jár akkor, vannak benn pedofil hajlamok?

Figyelt kérdés
Bár azért ezt kiegészítve, ugyanez a srác már akkor is udvarolt a lánynak mikor a lány 14 éves volt, azaz Ő volt 24, ami szerintem nem normális, hisz egy normális felnőtt férfi, nem 14 éves kislánynak ad virágot és ajándékokat...! Nem szeretném, hogy megbűntessék, ezért feljelenteni nem szeretném, hisz a lány alá a szülei is adják a lovat... Mármint, szerintük ebbe semmi rossz nincs...!
2012. máj. 29. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is 15 volt amikor apum 25, meg is lepődnek mikor egymás mellett állunk és közöljük, hogy ő az anyám 38 évesen nem a nővérem...nincs ebben semmi rossz ha komoly a dolog.
2012. máj. 29. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
...a nagyszüleim pont ilyen korban jöttek össze.. a nagypapám 26éves volt, a nagymamám 16... több, mint 60évig voltak házasok.
2012. máj. 29. 17:35
 13/13 A kérdező kommentje:
: ) Ezek aranyos történetek voltak, mert így én is látok egy kis esélyt erre, hogy talán hiába idősebb az én kiszemeltem is, esély is lehetne rá... De ez persze álom:) Köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 29. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!