Jóképű férfi és hétköznapi, nem a legszebb nő?
Mennyire lehetséges, hogy egy kevésbé szép nőnek egy jóképű kedvese legyen?
ismertek ilyen nőt és férfit?
Én fordítva ismertem. Én 8-as voltam, ő 4es. :D
Na jó, ez ergya vicc volt, de most mérges vagyok az exre...
Na, szóval én tényleg ismerek ilyen párt. Mondjuk a csaj is helyes...csak hát nagyon kövér. :D A pasi meg tényleg elég jó, és testalkatra is az.
Nem minden a külsőben rejlik.
3-as vagyok és pasi, a nők jóképűnek tartanak. A mostani kedvesem kellemesen gömbölyded, álomszép hajkoronával a fején. Magát nem tartja szépnek, bár sosem mondja, de tudom, hogy zavarja a súlyfeleslege és az arcát is középszerűnek tartja. De engem baromira nem érdekel. Nekem gyönyörű, remekül főz, lelkes az ágyban:-) és reggelente énekel a fürdőszobában. Tele van élettel, és nekem ez kell.
35 fölött már nem mell- és csípőbőségek után szaladgálok.
Két oka lehet:
1. a pasi valóban szereti és a belső értéket látja benne
2. a jóképű pasinak kell egy alázatos nő, aki mos-főz-takarít rá, netán elnézi a félrelépéseit, és egy önbizalommal teli, szép nővel ezt talán kevésbé lehet megcsinálni.
Mind a kettőre láttam példát.
A szépség relatív. :-) Az a baj,hogy vannak akik még a külső alapján itélkeznek,hogy ki kivel illik/illene össze...
szomorú.. ráadásul ez alapán ítélik meg a másik embert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!