Jóképű férfi és hétköznapi, nem a legszebb nő?
Mennyire lehetséges, hogy egy kevésbé szép nőnek egy jóképű kedvese legyen?
ismertek ilyen nőt és férfit?
Van ilyen, ismerek párat. Én is a barátomat rendkívül jóképűnek tartom, állandóan próbálkoznak nála a csajok, míg én nem vagyok egy nagy csoda, eddig egy ember mondta, hogy szép a mosolyom, az is merev részeg volt. (Ettől még lehet, hogy jól nézek ki, de én már nem tudok ebben hinni.)
A kérdésről, igaz, a fordítottjáról, egy vicc jutott eszembe.
Férj és feleség ülnek a nappaliban, a férfi újságot olvas, sporthírek, bulvár. Meglátja, hogy az egyik kutyaütő focista egy csodás modellel az oldalán jelent meg valami nagyobb társasági eseményen, ezért kifakad.
- Hihetetlen! Hogyhogy mindig a legnagyobb semmirekellők kapják a legjobb nőket?
- Ó, köszönöm a bókot, drágám - búgja erre a feleség.
Most mindenki az egyéni ízlésből indul ki.. És ha az a jóképű srác, aki a duckós(szertintetek) csúnya lánnyal van együtt, nem tarthatja szépnek a párját? cseppet sem jelenti azt, hogy leadott az igényeiből.. csak neki ez tetszik... neki ez jön be..
Aki szerintem "középszerű" csúnyácska koránt sem biztos hogy mások szerint is az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!