Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóképű férfi és hétköznapi,...

Jóképű férfi és hétköznapi, nem a legszebb nő?

Figyelt kérdés

Mennyire lehetséges, hogy egy kevésbé szép nőnek egy jóképű kedvese legyen?

ismertek ilyen nőt és férfit?

2012. máj. 29. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, ismerek párat. Én is a barátomat rendkívül jóképűnek tartom, állandóan próbálkoznak nála a csajok, míg én nem vagyok egy nagy csoda, eddig egy ember mondta, hogy szép a mosolyom, az is merev részeg volt. (Ettől még lehet, hogy jól nézek ki, de én már nem tudok ebben hinni.)

A kérdésről, igaz, a fordítottjáról, egy vicc jutott eszembe.

Férj és feleség ülnek a nappaliban, a férfi újságot olvas, sporthírek, bulvár. Meglátja, hogy az egyik kutyaütő focista egy csodás modellel az oldalán jelent meg valami nagyobb társasági eseményen, ezért kifakad.

- Hihetetlen! Hogyhogy mindig a legnagyobb semmirekellők kapják a legjobb nőket?

- Ó, köszönöm a bókot, drágám - búgja erre a feleség.

2012. máj. 29. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Szóval a kérdés az, hogy más emberek szerintünk hogy néznek ki. Mert ugye ha x együtt van y-al, akkor vagy tetszik neki a másik, vagy csak leadott az igényeiből, azaz hazudik magának és a másiknak. Hogy aztán mások szerint egy adott pár tagjai hogy néznek ki, igazán nem hiszem, hogy számítana az adott pár életében.
2012. máj. 30. 01:06
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Most mindenki az egyéni ízlésből indul ki.. És ha az a jóképű srác, aki a duckós(szertintetek) csúnya lánnyal van együtt, nem tarthatja szépnek a párját? cseppet sem jelenti azt, hogy leadott az igényeiből.. csak neki ez tetszik... neki ez jön be..

Aki szerintem "középszerű" csúnyácska koránt sem biztos hogy mások szerint is az..

2012. dec. 12. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ott kicsi a pasi pöcse.
2020. okt. 17. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!