Ez nagyon gáz lenne? Egy régi nagy kedvencről elnevezni a
gyereket?
Figyelt kérdés
Még szóba sem került a baba téma, de gyakran gondolkozom rajta, hogy a leendő fiamat egy régi kedvencemről nevezném el. (Nem énekes, nem színész, de művész.) Mivel fiúnevek közül úgysem tudok olyat (ezen kívül) ami tetszene, ezért egyértelműen ezt adnám neki. Viszont a családom és a barátaim mindig kinevetnek és azt mondják, hogy ne kínozzam ilyen szörnyű névvel a leendő gyerekemet. Sajnos nem értik meg, hogy én fiatal koromban mennyire odavoltam ezért a férfiért, és szeretném, ha a fiam (ha lesz) ezt a keresztnevet viselné.
Ti adnátok egy régi nagy kedvencetek nevét a gyereketeknek? Vagy ez tényleg nagyon gáz? :)
És a Márk név nem tetszik? :D Nekem az tetszik nagyon.
2011. aug. 20. 21:28
72/79 anonim válasza:
Richter Flórián? Nekem a Flórián névről mindig Ő jut eszembe :)
2011. aug. 22. 16:33
73/79 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! :) Igen, róla van szó. :D Nem szerettem volna elárulni, mert általában a cirkusz és a cirkusszal kapcsolatos dolgok nem a felnőtteknek, hanem a kisgyerekeknek tetszenek, és ezért lehet hogy sokan bolondnak néztek volna.
2011. aug. 23. 09:22
74/79 anonim válasza:
És? Nem kell velük foglalkozni, ennyi ;)
Egyébként meg tudlak érteni, nagyon jó pasi volt annak idején... Húúúú, de régen is volt... :D
2011. aug. 23. 10:59
75/79 A kérdező kommentje:
Hát igen, nagyon jól néz ki! :D De mi az, hogy régen?! Szerintem most sokkal jobban néz ki, mint tizenegynéhány éve. Akkor még olyan fiatal volt... :P
2011. aug. 23. 12:45
76/79 anonim válasza:
De örülök, hogy kiderült kiről van szó!:D Gyorsan rá is kerestem. Hú, hát ő egy nagyon jó pasi! Remélem majd a kisfiad is ilyen sármos lesz.:)
2011. aug. 23. 12:59
77/79 anonim válasza:
10.59-es vagyok, azért írtam, hogy régen, mert kb. 10 éve találkoztam vele utoljára, és akkor tuti jó pasi volt ;) De most rákerestem, és valóban... még mindig az :D
2011. aug. 23. 13:04
78/79 A kérdező kommentje:
Jaj de kedvesek vagytok, hogy ti is így gondoljátok! Örülök, hogy senki sem néz hülyének emiatt (legalábbis senki nem írta). Hát igen, Flórián 10 éve is istenien nézett ki, de most sem rossz! ;) Ha tudok, minden évben elmegyek megnézni a cirkuszba, de idén úgy hallottam, hogy sajnos nem szerepelt. :( Sebaj, majd jövőre! :D
2011. aug. 23. 20:35
79/79 A kérdező kommentje:
Különben lenne még egy kérdésem. Már nagyon sokaktól hallottam, hogy milyen beképzelt (nem tudom, én milyen lennék egy Arany Bohóc-díj után, amit első magyarként kapott meg), nagyképű és bunkó. Bár velem SOHA nem volt ilyen. Ti mit gondoltok róla?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!