Péter, Péter, Péter. Barátnőm tőlem kér tanácsot. Mit mondjak neki? Szerintetek, Péter vagy Zoltán nevet adja a barátnőm a születendő gyeremekének? A férje Zoltán, és Zoltánnak szeretné elnevezni a fiát.
Figyelt kérdés
Én szeretem a Péter nevet, és a Zoltán nem tetszik annyira. Mit tanácsoljak?2011. szept. 16. 12:53
3/22 anonim válasza:
Ha Zoltánnak szeretné elnevezni, akkor miért kérdezi tőled?? Egyáltalán, miért a barátnő dönti el, hogy mi legyen a gyerek neve.
Nem tudom, mi a férjemmel el tudtuk dönteni.
4/22 anonim válasza:
gondolom ez nem egyedül a barátnőd,de főleg nem te döntöd el. Az a kettejük dolga. Én nem adnék tanácsot föleg nem a férje ellenében.
5/22 anonim válasza:
Az én fiam Krisztián vagy Tibor lesz.
A Péter nem tetszik, Zoltánból meg minden utcában lakik egy.
6/22 anonim válasza:
Nem beleszól ti....! Nem tudtok olvasni vagy mi van? Ott írja világosan, hogy a barátnője tőle kért tanácsot! Ne válaszoljon, mert szerintetek bunkóság? Vagy ha tőletek magánéleti problémával kapcsolatban kér tanácsot a barátnőtök akkor süketnek tettetitek magatokat?
8/22 anonim válasza:
legyen mind a kettő, nem tudom mi a vezetéknevetek, de Zoltán Péter vagy Péter Zoltán jól hangzik.
9/22 anonim válasza:
Szerintem félre értitek a kérdést, az anyuka nem tud dönteni péter és zoltán név között, és a férj a zoltán szeretné ha zoltán lenne.
10/22 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik :) Nem tudnák választani. És ha mindkettőt adná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!