Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Péter, Péter, Péter. Barátnőm...

Péter, Péter, Péter. Barátnőm tőlem kér tanácsot. Mit mondjak neki? Szerintetek, Péter vagy Zoltán nevet adja a barátnőm a születendő gyeremekének? A férje Zoltán, és Zoltánnak szeretné elnevezni a fiát.

Figyelt kérdés
Én szeretem a Péter nevet, és a Zoltán nem tetszik annyira. Mit tanácsoljak?
2011. szept. 16. 12:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem tudnék -bocsánat :D
2011. szept. 16. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:

Neked a Péter tetszik, a férjének a Zoltán, és a barátnőd?

Ő mit szeretne? Nekem amúgy nem szimpi, ha másik családtagról - anyu, apu, nagyszülő - nevezik el a gyereket. Ha gyerekem lesz, én olyan nevet szeretnék neki, ami nincs a családban, így nem lesz belőle Öcsi, vagy kis Ani, nagy Ani, és társai.

2011. szept. 16. 13:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Legyen Oldamúr.
2011. szept. 16. 13:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Én ismerek Oldamúrt.
2011. szept. 16. 13:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás, XY Péter Zoltán/Zoltán Péter
2011. szept. 16. 13:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Legyen X Zoltán Péter!
2011. szept. 16. 13:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Mit tanácsolj? Azt,hogy ezt nekik kell eldönteni.Kössenek kompromisszumot.Nem fogod utálni a gyereket ha Zoltánnak nevezik el.
2011. szept. 16. 13:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Kisfiam Peter igy egyertelmu nekem ez tetszik jobban. :) Mi kulfoldon elunk es azert is valasztottuk ezt a nevet mert a Peter Maygarorszagon is Peter, es Angliaba is. :) Igy csak egy ekezetnyi elteres van. Persze a hangzasa is tetszik. A Zoltannal sincs semmi gondom. Tenleg, nem lehetne mindketto???
2011. szept. 16. 13:21
 19/22 anonim ***** válasza:

OFF: Nekem az öcsém Zoltán, a barátom meg Péter :).

Amúgy én semmiképpen nem adnám valamelyik szülő nevét a gyereknek, sosem szerettem az ilyet.

Kicsit sarkítva ez számomra olyan, mintha a gyereknek nem lenne saját egyénisége, hanem az apa/anya kicsi másolata lenne (nagy zoli, meg kis zoli brrr...).

Szóval én a Péterre szavazok, de igazából bármi másra, ami nem valami közeli rokon neve.

L/24

2011. szept. 16. 13:39
 20/22 anonim válasza:
legyen Nintendó, Frodó, esetleg Gandalf
2011. szept. 16. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!