Milyen ember jut eszedbe a Norbert, Zoltán, Viktor, Flórián, Iván nevek hallatán?
A Zoltán névvel nagyon rossz emlékeim vannak, ezért ítélem el, egyébként szép név. A Viktorral úgyszintén...
Az Iván elég oroszos, ettől függetlenül tetszik. :)
A Norbert a legjobb talán, a Flórián nem tetszik.
Norbert: nyugodt, udvarias.
Zoltán: igazi nőcsábász. :)
Viktor: ellenszenves.
Flórián: jóindulatú, kedves.
Iván: tipikus "üzletember".
Hát, nekem ilyen emberkék jutnak az eszembe, röviden és tömören. :)
Norbi: Vidám, őszinte jófej
Zoltán:Vagány,
Viktor:semleges, okostojás
Flóri:Nem tudom. sportoló:)
Iván:üzletember
Norbert: fiam barátja, nagy darab kedves mackó
Zoltán: Első szerelem, a legszebb emlék
Viktor: FÚÚÚÚJJJJJ
Flórián: Kedves barát
Iván: Barátnőm első férje, nem túl szimpatikus
Norbert: egy csoporttársam,elég csendes srác, nagyon ért a számítógépekhez, intelligens, de visszahúzódó.
Zoltán: Zoli ismerősöm sok van, de többnyire semmi nem jut extra eszembe erről a névről. Klasszikus név, de már kezd kimenni a divatból.
Viktor: egy gyerekkori barátom jut eszembe a névről, akivel együtt kóstoltuk meg a hangyát. Szőke kis srác kék szemmel.
Flórián: szerintem különleges név,és még szép is. Becézni is jól lehet. Egy fekete hajú, zöld szemű, jóképű férfi jut róla eszembe.
Iván: erről a névről roma fiú jut eszembe,mivel több Iván nevű roma ismerősöm van.
Norbert: Bulizós gyerek
Zoltán: Vagány ember :D
Viktor: Hülyegyerek, aki azt hiszi, h mindenhez ért, közben fingja sincs semmiről :D
Flórián: Focista hülyegyerek
Iván: 30as kétgyermekes családapa
:DD
Norbert: Nagy maci , kedves , vidám fazon:) legalábbis akit ismertem
Zoltán: Nagy szerelem:) elmúlt de szép emlék
Viktor: semmi jó, negatív Viktorokat ismertem, nagyképű, stb
Flórián: hipp-hopp csávó:) aranypofa
Iván: Komoly, szeretnivaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!