Melyik név tetszik jobban: Iván vagy Flórián? Milyen ember jut eszetekbe e két név hallatán?
Én ha választanom kellene: Iván
Egy ilyen nevű férfiról egy határozott, ambiciózus ember jut eszembe.
A Flórián nem tetszik. Kicsit nőies, a becézése is Flóri (mint a női Flórának) meg rögtön a Flórián tér jutott eszembe
Iván: Rettegett Iván.
Flórián: Lenn a délibábos Flóriánon, megakadt a szemem egy skinheadlányon...
Nekem ez jut előszöt eszembe. Amúgy igazából nekem egyiksem tetszik, de ha nagyon választani kéne, akkor inkább Iván.
Köszönöm, hogy őszintén leírtátok a véleményeiteket!
(Kedves Első válaszoló! Nagyon jót nevettem ezen a "Pávián Flórián"-on :D)
Különben amikor a családomnak felhoztam, akkor teljesen bolondnak néztek (Anyukámat kivéve), hogy honnan a fenéből találtam ki ezt a két nevet? Hiába mondom, hogy nekem ez tetszik, az egyik családtagom humorosan megjegyezte, hogy "Flórián, üzletközpont Óbudán", és azóta egy kicsit elment tőle a kedvem, mert lehet, hogy egy ilyen, különlegesebb nevű gyereket majd csúfolnának az óvódában/iskolában/munkahelyén, és átkoztá a szüleit, hogy ilyen nevet kapott.
Ja, eddig az Iván 6-nak, a Flórián pedig egy embernek tetszik/tetszett.
És még egy kérdés: az Ivánt hogy lehet becézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!