Melyik név tetszik jobban: Iván vagy Flórián? Milyen ember jut eszetekbe e két név hallatán?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokak azt fogják írni, hogy az ilyen és ehhez hasonló neveket a kisebbségek szokták adni a gyermekeiknek. Igaz, hogy én nem vagyok kisebbség, de mindkét névhez személyes okok fűznek, és nagyon tetszik mind hangzásuk (főleg a Flóriáné), mind a jelentésük (itt pedig az Iváné). Nektek melyik tetszik jobban? 10-es skálán hány pontot adnátok rá? Milyen ember jut eszetekbe róluk? Adátok a gyermekeiteknek?2011. jún. 24. 12:17
51/54 anonim válasza:
Léci legyen már Iván lécikeeeh énis az vagyok:)Am engem ugy becéznek Picc csak ugy barátilag valahogy gondolom a
Pistiről xD
52/54 anonim válasza:
Én az Ivánt választanám, ha muszáj. Vonzanak az orosz hangzású nevek és olyan erősnek is tűnik ez a név. Igazán férfihoz méltó. Becézni nem kell, jobb is, hiszen erős név. A Flóriánnal ellentétben, ami számomra elég lágy és lányos. (Nem a becézése miatt.) Egy fiú név ne legyen már lányos...
54/54 anonim válasza:
Iván név a legszebb a világon, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!