Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Melyik név tetszik jobban:...

Melyik név tetszik jobban: Iván vagy Flórián? Milyen ember jut eszetekbe e két név hallatán?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokak azt fogják írni, hogy az ilyen és ehhez hasonló neveket a kisebbségek szokták adni a gyermekeiknek. Igaz, hogy én nem vagyok kisebbség, de mindkét névhez személyes okok fűznek, és nagyon tetszik mind hangzásuk (főleg a Flóriáné), mind a jelentésük (itt pedig az Iváné). Nektek melyik tetszik jobban? 10-es skálán hány pontot adnátok rá? Milyen ember jut eszetekbe róluk? Adátok a gyermekeiteknek?
2011. jún. 24. 12:17
1 2 3 4 5 6
 31/54 3rdeye ***** válasza:
52%

iván: orosz maffiózó

flórián: steinter kristóf

2011. jún. 24. 13:25
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Az én tesóm Flórián, nekem tetszik ez a név!
2011. jún. 24. 15:00
 33/54 anonim ***** válasza:

nekem oviban volt Flórán nevű csoporttársam. szegény gyerek fogyatékos volt, és folyton kergették meg szívatták. emiatt nálam ez a név tiltólistás :)

az Iván férfias, ma is jó hangzású név. simán adnám a fiamnak. bár tény,h oroszos hangzású.

2011. jún. 24. 15:07
 34/54 anonim ***** válasza:
Egyik se tetszik.
2011. jún. 24. 15:12
 35/54 anonim ***** válasza:

Hú de le lettem pontozva:D

Valaki magára ismert?

2011. jún. 24. 16:05
 36/54 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le, hiszen nem azt kértem, hogy bólogassatok a kérdésemre igennel, hanem azt, hogy írjátok le a véleményeteket! Szóval nálam mindenkinek ment a zöld kéz! Aki pedig lepontoz, nem tudom, miért csinálja...?
2011. jún. 24. 16:12
 37/54 anonim válasza:
100%

Flóriánról egy fiú jut az eszembe,aki egyel alattam járt általánosban.Olyan furcsán viselkedett,ok nélkül felkapta vizet és rekedt hangon üvöltözött.

Az Ivánról pedig egy volt osztálytársam,akit a vezetékneve miatt neveztünk el Ivánnak,jó emlékek fűznek hozzá.

Szóval egyértelműen Iván :)

2011. jún. 24. 17:35
 38/54 anonim ***** válasza:
Én se fel se le nem pontozok, csak őszintén megpróbálok segíteni másokon azzal, hogy megosztom a véleményem. Kit érdekel a pont:)
2011. jún. 24. 19:06
 39/54 anonim ***** válasza:

Iván: komolyzene

Flórián: csipás romagyerek

Bocsika, de ezek jutnak eszembe.

2011. jún. 24. 21:24
 40/54 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelműen Iván.Sokkal jobban tetszik,mint a Flórián.A Flórián egy beképzelt majomnak tűnik.
2011. jún. 29. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!