Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van itt olyan ember aki nem...

Van itt olyan ember aki nem szereti az anyósát?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le anyósotokról a véleményeteket, aki nem szereti, légyszi írja le, hogy miért nem.
2011. szept. 4. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem mert mindenáron meg akar változtatni, mert semmi sem jó neki, mert nem tisztel, mert úgy beszél velem mint a kutyával, mert makacs önfejű, mert ha vele értek egyet akkor is kioktat és mert egy vallási fanatikus.
2011. szept. 4. 21:09
 2/8 anonim válasza:
81%

Én kimondottan utálom, és rosszul vok ha meglátom!!!!

Azért mert:

- 1 dög - irányítani akarja az életünket

- Teljesen behálózza a páromat - mindent úgy add elő,h jól jöjjön ki, és én legyek mindenben a legnagyobb vétkes

- Fukar, de neki mindenből kell minden

- Pocsék, sz*r,nem nagyinak való nagyi a lányomhoz, de mások előtt fényezi magát (pl. elfelejti karácsonykor az unokát...)

De van még több oka is......

Jobb lenne, ha elköltözne a világ másik végére :)

2011. szept. 4. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Szabályosan rosszul vagyok, ha csak meglátom.

Sajnos ha rossz sorrendbe veszi be a gyógyszereit, akkor mindig engem vesz elő, és elhord mindenfélének. Ezt szó szerint vegyétek! Anyázni még nem anyázott, de azon kívül minden volt.

Páromat is madzagon rángatja amióta van autónk, előtte hónapokig le sem szarta a fejünket. Neki is már mondta, hogy asszonya annyi lehet, amennyit akar, de anyja csak egy. ez volt az egyetlen amikor ellenem beszélt, legalábbis amiről tudok.

Nem nagymamának való. Csak a szarokat hordja ide "ajándék" gyanánt. Inkább ne hozzon semmit.

Egyébként egy nagyon ostoba nőszemély, de persze ő mindet mindenkinél százszor jobban tud. És csak ő létezik a világon, mindenki másnak az érdeke le van ejtve. Ha két napig már nem róla van szó, akkor már variál, hogy mit lehetne csinálni...

Konkrétumokat nem szeretnék írni, mert nem tudom, hogy olvassa e ezt az oldalt, és esetleg magára ismerne.

Én megpróbáltam ha nem is barátnője lenni, de jóban lenni vele. Megbocsátottam neki a párom kedvéért amikor legutóbb elhordott mindennek, igaz, ő egy szóval sem kért bocsánatot.

Most megint megtette, hát ezt már elfelejtheti, hogy megemésztem. Persze ő azóta úgy viselkedik, mint ha semmi nem történt volna.

Sajnos a párom nem tudja ez utóbbit, mert mikor történt az incindens, akkor bizonyos körülmények nem tették lehetővé, hogy tálaljam neki, a lökött anyja már megint miket csinált. Pedig kellett volna, mert ilyen távlatban meg már nem is tudom hogyan adjam elő.

Lassan megszületik a tesóbaba és nem tudom mit fogok csinálni, biztos jönni akar majd, bár ha többet nem jön,mint az elsőnél, akkor talán kibírom.

2011. szept. 5. 08:45
 4/8 anonim válasza:

Az én párom nem veszi jó néven, ha megszólom az anyját, pedig ahogy említettem (2. hozzászólásban)kibírhatatlan, hazug, aljas nő!

2 hónapja dolgozom, és azóta ha elfingja magát a páromnak,h a másik 2 fia lesz**ja, veszekednek vele, meg h ő milyen szegény, kihasználja a párom hiszékenységét és lehúzza pénzzel.(Persze a párom testvérei laknak vele 1 házban, 1 koszton, de ők mégis Miskolcra járnak bulizni ami innen kb. 85 km) Mi meg albérletet fizetünk,számlákat, nah. meg a 3 éves kislányomat látom el - a kib*ot házzal meg nem haladunk semmit.Bár ahogy ő mondaná, 2 fizetésből élünk,ezért gazdagok vagyunk!Erre legszívesebben azt mondanám,h roh*on meg!!!

Elég kegyetlen szavak,de amit tesz velünk,már nem állapot!

Én testvérkén nem is gondolkozom,mert a terhességem alatt,nah meg után is elég sokáig hallgattam,h én menjek dolgozni,ő meg lesz GYES-en (nyugdíjhoz jó lett volna).

Ha olyan munkahelyen lettem volna,ahonnan nem érte volna elmenni, akkor TALÁN, de akkor sem rá hagytam volna a gyerkőcöt.

A legutóbbi húzása az volt,h zsebre tette a párom magánnyugdíj reálhozamát szó nélkül....A lányom meg oviba indul.....

Sajnos ezek az állapotok oda vezetnek,h érzelmileg távolodok a páromtól

2011. szept. 5. 23:07
 5/8 anonim válasza:
Nekemse a kedvencem az anyuka...Nem lenne semmi bajom vele ha nem mondana el minden lusta dögnek a hátam mögöt..Mondja meg a szemembe ha baja van. A másik h ki akarja sajátítani a felnőtt fiát. Az hogy én az élettársa vagyok és a menyasszonya az neki mind1, merthogy hétköznap együtt vagyunk akkor hétvégén legyen vele..Könyörgöm..dolgozunk,alig van időnk egymásra és még hétvégén se legyek vele?
2011. szept. 16. 16:08
 6/8 anonim válasza:

Én szeretem ,DE vannak vele problémáim.

Folyton ideges és mindenkinek neki esik és lehordja olyan piti dolgokért mint pl: miért nincsenek rendbe téve a papucsok meg hasonlok. Ja és teljesen azt képzeli ,h azért mert náluk vagyok épp ő az aktuális anyám akinek jogában áll megmondani ,mit csináltam rosszul és mit csináljak másképp blablabla.

2011. okt. 5. 15:01
 7/8 anonim válasza:
A sok év alatt nagyon megutáltam. Egy rosszindulatú szemét lusta dög. Mindennek való csak nagymamának nem... A mindennapi életünkben semmit nem segít, az unokái alig látják, mert nyugdíjasként szeretne végre csak magával foglalkozni...
2011. dec. 29. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
érdekes én soha nem jöttem ki az anyosjaimmal..csak 1 el azzal is azért mert átélte a helyzetem .. ez az anyos nem élt soha nyomorban szegénységben jo nem uszkál a pénzben de megtudja keseriteni a másik életét..a mostanit a porlasztva kivánom a lehetö legrosszabb fajta és ad a külsöségekre a lácat neki a lényeg mindig ö akar kijönni jol a dolgokbol s engem befeketit rossznak öt meg mindenki jonak ismeri mert mások elött nem mutatja ki a másik oldalát kákán is csomot keres, ellenöriz ki jön minek jön jobban félt mint a párom összeakart vesziteni vele is.....hogy hátha megszabadul töllem...nem élünk egy házban még szerencse...
2012. febr. 28. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!