Van olyan ember, aki nem szereti a gyerekét? /bármilyen oknál fogva/
Igen, anyu mindig csak fiút akart, többször meg is mondta,hogy ez így nem jó neki, pedig velem nem volt gond soha, a testvérem meg még meg is bukott többször is.
Szóval a nők vagy fiút akarnak vagy lányt vagy jobb esetben mindegy nekik. Ha nem az lesz a gyerek neme, amit akarnak, akkor nem tudnak neki örülni. Ha nem hasonlít rájuk vagy pl. az anyósra hasonlít, akkor nem tudják szeretni, és még sorolhatnám.
Én viszont mindig lányt akartam, és örülök neki és szeretem. Egy fiút viszont nem tudnék szeretni, talán pont anyu beszólásai miatt.
Ilyenhez hozzá sem mennék, aki lebarmoz!
Nem figyeltél arra, amit mondtam.
Gyerekkoromtól azt kellett hallgatnom, hogy a fiúk jobbak, mint a lányok, a saját anyámtól, így sajnos nem tudnék pártatlanul nevelni egy fiút! Ezért mondtam, hogy örülök, hogy lányom van, és az isten mentse meg az ilyenektől mint te! Bár ez kiderülne időben!
És az előző hozzászólások?
Más is írta, hogy sokan nem szeretik a saját gyereküket. Az nem barom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!