Szereti az az ember a gyerekét aki nem látogatja, nem foglalkozik vele, nem vesz neki ajándékot, nem beszél vele telefonon se?
ÓÓÓÓÓ. szegény kölyök. Hallottam már ilyet, a volt párjával lévő promlémáját vetíti a gyerekre. Bár inkább nőknél, ahol a gyerek hasonlít az apjára, ezért UTÁLJA.
Nem próbálod meg te felvenni a kapcsolatot vele? vagy balhé lenne?
Én a helyedben elgondolkodnék,hogy valóban olyan "minta apa"-e a drága.Mégis milyen ember az aki így viszonyul a saját gyerekéhez?Miről tehet az a gyerek,talán a létezéséről?Nem,arról a drága férjed és az ex tehetnek.Felelőtlen senkiházi az ilyen,nem apa nem ember!!Csak nagyon vigyázz,mert ha nálatok kenyér törésre kerülne sor,Te és a gyereketek sem számíthattok jobbra.
Teljesen mindegy mi volt a válás oka vagy kire hasonlít a gyerek,ez primitívség így viszonyulni hozzá.Legalább tisztességes gyerektartást fizet ez a szemét?
Bocs,hogy leírtam a véleményem,de szerintem elgondolkodtató ez a fajta aljas viselkedés ennek az embernek a jellemétől.
Basszus, szinte ugyanez van nálunk is. Az én párom sem megy az elsőszülötthöz. De itt az is volt, hogy engem és a pár hónapos tesóját totál leszólta a gyerek. Az anyja fűt-fát mondott rólunk, holott Ő lépett le. Mégis minket hordott ki. Na mindegy. Párom azt mondta, hogy a fiától 5 év alatt nem kapott annyi szeretetet,mint most a kicsitől 1 év alatt. Sőt, a fia (sikeres ellenünk hangolás révén), amikor itt volt állandóan nyavalygott, hogy nem akar itt lenni, utána el sem jött. Mi ajándékot mindig veszünk,párom elviszi Neki, akkor beszól Neki a srác(9 éves most), hogy Te mit keresel itt.
ÁÁÁ ezt nem érti meg, az aki nincs hasonló helyzetben, mert mindig azzal jönnek, hogy szegény gyerek, stb.
De én végignéztem azt, amikor a párom ment, játszott vele, tanult vele, szenvedett, mert nem akarta a fia, sőt mi itthon sem voltunk, hogy Ők kettesben lehessenek és cserében a sz*rkeverést kaptunk, pletykát, hogy a fiú nem köszön. Évekig csináltuk, most nem hozza el a fiút, nyugodtabb is, elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!