Milyen ember az olyan, akiben megbíztam, olyan dolgokat mondtam el mint senki másnak, de ő másnak azt mondta rólam, h furi vagyok és ne foglalkozzon velem, meg kritikus az állapotom és ő ilyenekkel nem foglalkozik?
Nos megkérdezted már tőle miért mondta ezeket rólad? ha egyáltalán mondta, mert az hogy más mit mond egyáltalán nem mérvadó.
Egyébként valószínűleg számára tényleg furcsa vagy. De ez önmagában nem jelent azt hogy szemét lenne szerintem. Pusztán annyit, hogy párkapcsolati téren sok vagy neki. ha erről van szó, mert úgy érzem egy olyan emberről, pasiról beszélsz aki iránt többet érzel mint barátság. De azért az is hozzá tartozik, hogy a te depresszióddal valószínűleg nem tud mit kezdeni. Ha akarsz mástól valamit, és tudod hogy ilyen jellegű gondok vannak veled, akkor előre mondd meg az illetőnek, hogy mit vársz tőle. Figyelj, szeretném neked ezt és ezt elmondani, jól esne ha meghallgatnál és elmondanád mit gondolsz erről. De ha ő egy stabil valaki, akkor meg kell neked is értened, hogy segíteni akar, és ha nem látja, hogy kifelé másznál a gödörből, akkor elmenekül. nagyon nehéz valaki világfájdalmát felvenni, nekem sem ment, teljesen kiszívta az energiámat egy ilyen fiú. megmondtam hogy kezeltesse magát, segítek pszichológust keresni, de persze ezen megsértődött.
Szóval kérdezd meg tőle, hogy pontosan mit mondott annak a 3. személynek, miért mondta amit mondott, és ténylegesen mit gondol a rólad. ha már egyszer meghallgatott téged, nem hiszem hogy ne érezne együtt veled, és az sem igaz, hogy nem bízhatsz benne. Ha segítséget kérsz tőle, biztos számíthatsz rá hogy segít. De ha nem akar tőled többet mint barátság, akkor azt is el kell fogadnod. Lehet hogy amúgy sem akarna, mindenkivel megesik ilyesmi, mert neked jogod van a világfájdalomhoz és a depresszióhoz, neki meg ahhoz, hogy ezt ne akrja felvállalni közelebbről.
Én azt tartom egyébként valószínűleg, hogy megijedt tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!