Szerintetek normális az ilyen ember?
Az, hogy minden családban megegyezés kérdése a házimunka, munka, meg patikába rohangálás.
Nálunk mivel mindketten dolgozunk (ha épp nem gyesen vagyok :)) a házimunka és bevásárlás is úgy megy, hogy mindketten csináljuk, ki mikor ér rá.
De van ismerősöm, akinél a férj dolgozik, a feleség nem, ezért az ö reszortja a háztartás összes teendője.
Mindkettő rendben van (bár én a másodikat nem bírnám elviselni, hogy én legyek "htb asszonyka a tűzhely mellett" de ez egyéni döntés és ízlés kérdése), de ha a férj és nő is dolgozik, akkor igenis osszák meg a háztartási munkákat is.
Mindenesetre nem szép dolog kibeszélni a családot idegenekkel, mindenki a saját háza táján söprögessen. De tudom, jó néha kibeszélni a hülye anyóst, sógornőt :)
Ez a párom családjában és az Anyukáméknál is így van, hogy a nő intéz mindent, bevásárol.
Apukám egész héten nincs otthon. Vasrnap este vagy hétfő hajnaltól péntek estig! Meghatalmazásokat kell írkálnia hétvégente, hogy Anya tudjon az Ő nevében intézkedni bankban vagy bárhol. Telefonnál UPC-nél meg mittudoménhol. Én párom is sokat dolgozik egész nap nincs itthon, hajnalban megy este jön minden zárva van mire kilép a melóhelyéről, na mire hazaér akkor meg pláne. Én járok el neki boltba meg magunknak.
Sógornőd jobb, ha beletörődik, hogy ahol nyitvatartás van oda Neki kell mennie, ha a férjének addig meló van!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!