Ez nagyon gáz lenne? Egy régi nagy kedvencről elnevezni a gyereket?
Még szóba sem került a baba téma, de gyakran gondolkozom rajta, hogy a leendő fiamat egy régi kedvencemről nevezném el. (Nem énekes, nem színész, de művész.) Mivel fiúnevek közül úgysem tudok olyat (ezen kívül) ami tetszene, ezért egyértelműen ezt adnám neki. Viszont a családom és a barátaim mindig kinevetnek és azt mondják, hogy ne kínozzam ilyen szörnyű névvel a leendő gyerekemet. Sajnos nem értik meg, hogy én fiatal koromban mennyire odavoltam ezért a férfiért, és szeretném, ha a fiam (ha lesz) ezt a keresztnevet viselné.
Ti adnátok egy régi nagy kedvencetek nevét a gyereketeknek? Vagy ez tényleg nagyon gáz? :)
én biztos nem adnék olyan nevet a gyerekemnek, aki valakire emlékeztet.
Ő egy új, önálló személyiség, szeretném, ha ezt a neve is tükrözné nekem.
persze ez az én véleményem csak :)
Persze, nem mindegy hogy hogyan hívják azt az illetőt.
Plusz, magyar név, vagy külföldi?
Nézd,ha a régi nagy kedvencemet Zoltánnak,Péternek vagy Csabának hívnák,akkor adnám.
Töhötöm,Huba,Herbert,Ajtony,Taksony,Alpár és társai jellegű névvel inkább nem égetném a gyereket.José Armandóval és Fernandóval sem.És Jean-Pierre-rel és Gerard-dal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!